Ο Verstappen βγάζει στο σφυρί στο κράνος του -Δείτε το αστρονομικό ποσό που ζητάει ο Ολλανδός

Max Verstappen GP Austria 2022

O Max Verstappen έχει διαθέσει προς δημοπράτηση το κράνος που φορούσε στο φετινό GP Αυστρίας, προκειμένου να ενισχύσει την έρευνα του ιδρύματος «Wings For Life».

Το ίδρυμα «Wings For Life» είναι ένα προηγμένο εργαστήριο επιστημονικών ερευνών που εξελίσσει και μελετά καινοτομικές θεραπείες για τραυματισμούς της σπονδυλικής στήλης.

Και μπορεί το συγκεκριμένο κράνος να μην συνοδεύθηκε από νίκη του Ολλανδού οδηγού στον αγώνα του Spielberg, όμως ο Max φιλοδοξεί ότι θα καταφέρει να συγκεντρώσει ένα σεβαστό ποσό για να ενισχύσει το έργο του ιδρύματος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δημοπρασία διεξάγεται διαδικτυακά και βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Η τιμή του έχει φτάσει, προς το παρόν, στις 130.000 ευρώ, αλλά στόχος του Max είναι να αγγίξει τις 300 χιλιάδες - ώστε να χρηματοδοτηθεί το πρόγραμμα ερευνών του ιδρύματος για τρία χρόνια.

Η δημοπρασία θα λήξει στις 4 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του Ολλανδικού GP στην πατρίδα του Verstappen. Ο ενδιαφερόμενος που θα καταθέσει την υψηλότερη προσφορά μέχρι τότε και θα εξασφαλίσει το κράνος, θα αποκτήσει μαζί και την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρωταθλητή της Formula 1 στο GP του Άμπου Ντάμπι, στο τέλος της χρονιάς, ώστε να του επιδοθεί το κράνος από τον ίδιο τον Verstappen.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ολλανδός πιλότος τόνισε: «Το 'Wings for Life' είναι ένα εξαιρετικό φιλανθρωπικό ίδρυμα που προσπαθεί να βρει τη θεραπεία για τα τραύματα της σπονδυλικής στήλης. Ελπίζω ότι θα συγκεντρώσουμε περισσότερη προσοχή στο έργο του και τα κρίσιμα κεφάλαια για την έρευνα, και ανυπομονώ να γνωρίσω όποιον καταθέσει την υψηλότερη προσφορά, στο Άμπου Ντάμπι στο τέλος της χρονιάς!».

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ