Μητέρα Verstappen: O Max κατέρρευσε ψυχολογικά

Max Verstappen Abu Dhabi 2021

Η Sophie Kumpen, μητέρα του Max Verstappen, αποκάλυψε ότι η μάχη του πρωταθλήματος του 2021 άφησε τον Ολλανδό πιλότο της RBR σε κατάσταση σωματικής και ψυχολογικής εξάντλησης.

Ο τρόπος με τον οποίο κρίθηκε ο περσινός τίτλος της Formula 1, δηλαδή η πολύμηνη μάχη στο όριο με τον Lewis Hamilton και ειδικά το δραματικό και αμφιλεγόμενο GP του Άμπου Ντάμπι, άσκησαν αφόρητη πίεση στον Verstappen. Και μπορεί στη δημόσια εικόνα του ο Ολλανδός να έδειχνε ψύχραιμος και ανθεκτικός, και απολύτως αποφασιστικός στην πίστα, όμως πίσω από τη σκηνή όλη η πίεση είχε τις επιπτώσεις της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλώντας στο ολλανδικό περιοδικό «Dutch Heroes», η μητέρα του Max, Sophie Kumpen, εξήγησε: «Ήρθε στο σπίτι μου λίγες μέρες μετά [το GP του Άμπου Ντάμπι] και ήταν εντελώς εξουθενωμένος. Ήταν πνευματικά εξαντλημένος και ήθελε απλά να μείνει στο σπίτι. Του έφτιαξα το αγαπημένο του φαγητό και απολαύσαμε ορισμένες ήσυχες μέρες μαζί», τόνισε η Kumpen, που είναι διαζευγμένη από τον Jos Verstappen.

Πρώην οδηγός αγώνων και η ίδια, η Kumpen συνέχισε αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του γιού της: «Στον Max ασκείται συχνά κριτική ότι είναι επιθετικός οδηγός, και συνεπώς και επιθετικός άνθρωπος. Αν γνωρίζεις τον Max, ξέρεις ότι έχει μεγάλη καρδιά και απολαμβάνει να είναι καλός με τους άλλους. Αλλά όταν φοράς το κράνος γίνεσαι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος».

Όπως είπε, ο Max πιστεύει ότι «πρέπει πάντα να βρίσκεις χρόνο για τους υποστηρικτές σου, είτε είναι νέοι είτε μεγάλοι, γιατί είναι μεγάλη τιμή». Και κατέληξε λέγοντας πως «ειδικά για τους πιο μικρούς από τους φίλους του, ο Max βρίσκει πάντα χρόνο, λατρεύει τα παιδιά και πάντα αφιερώνει χρόνο σε αυτά».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ