Κόπηκε στη μέση το μονοθέσιο του Schumacher – Σοκαριστικές εικόνες-video

Mick Shcumacher-Monaco

Ένα συγκλονιστικό ατύχημα σημειώθηκε στον 27ο γύρο του Grand Prix του Μονακό, όταν ο M. Schumacher έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει στις μπαριέρες και να κοπεί στη μέση.

Ένα ακόμα σοβαρό ατύχημα είχε ο M. Schumacher στη μέχρι τώρα καριέρα του στην Formula 1. O γιος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου κατά τη διάρκεια του Grand Prix Μονακό, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει στις προστατευτικές μπαριέρες και να κοπεί στη μέση.

Mick Shcumacher-Monaco
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι πρώτες εικόνες από τη στιγμή της σύγκρουσης δημιούργησαν εύλογα την ανησυχία για τον αν ο Γερμανός είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο, μερικά δευτερόλεπτα αργότερα εμφανίστηκε να εγκαταλείπει μόνος του το μονοθέσιο.

Να σημειώσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο M. Schumacher γίνεται ο αρνητικό πρωταγωνιστής, καθώς στο πρόσφατο παρελθόν και ειδικότερα στο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας, ο Γερμανός είχε ένα ακόμα τρομακτικό ατύχημα που επέβαλλε τη αερομεταφορά του στην πλησιέστερη νοσοκομειακή μονάδα.

Mick Shcumacher-Monaco

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ατύχημα του Schumacher στους δρόμους του Μονακό οδήγησε στη διακοπή του αγώνα ώστε να απομακρυνθεί το μονοθέσιο και να επισκευαστεί η προστατευτική μπαριέρα.

Mick Shcumacher-Monaco
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ