Η πραγματική Williams πάτησε πίστα!

Williams FW44

Λίγες ώρες μετά την διαδικτυακή παρουσίασή της, η νέα Williams FW44 βγήκε στην πίστα του Silverstone για το shakedown!

Αυτό έγινε στο πλαίσιο της μίας εκ των δύο ημερών κινηματογράφησης που κάθε ομάδα έχει στη διάθεσή της μέσα στη χρονιά. Με περιορισμό στα 100 χιλιόμετρα δράσης, απόσταση που μοιράστηκε ανάμεσα στους δύο οδηγούς της βρετανικής ομάδας.

Τον Nicholas Latifi που οδηγεί για λογαριασμό της για τρίτη συνεχόμενη σεζόν και τον Alex Albon που επιστρέφει στην αγωνιστική δράση στη Formula 1, μετά από μία χρονιά ως δοκιμαστής της Red Bull Racing και αγωνιζόμενος στο DTM με Ferrari.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό που έχει ενδιαφέρον και είναι ξεκάθαρο από τις φωτογραφίες, ήδη η FW44 που πάτησε πίστα, διαφέρει σημαντικά από το showcar των αποκαλυπτηρίων. Στοιχείο ενδεικτικό της ταχείας εξέλιξης που αναμένεται να υπάρχει σε αυτή τη νέα εποχή της Formula 1, με τους νέους τεχνικούς κανονισμούς.

Αναμένεται λοιπόν να δούμε σημαντικές αναβαθμίσεις στο πρώτο χειμερινό τεστ, που θα γίνει στη Βαρκελώνη της Ισπανίας στις 23-25 Φεβρουαρίου, το ίδιο και στο δεύτερο τεστ που θα γίνει στο Σακχίρ του Μπαχρέιν στις 10-12 Μαρτίου.

Ωστόσο, αναμένεται επίσης οι ομάδες να μην αποκαλύψουν όλα τα μυστικά τους και να περιμένουν την πρεμιέρα του Μπαχρέιν, στις 18-20 Μαρτίου, για να αποκαλύψουν όλα όσα έχουν ετοιμάσει ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Επιστρέφοντας στο shakedown της Williams, οι καιρικές συνθήκες ήταν τυπικές για Αγγλία αυτή την εποχή: χαμηλές θερμοκρασίες και βροχή. Η FW44 καθυστέρησε κατά περίπου μία ώρα να βγει στην πίστα, λόγω προβλήματος στα ηλεκτρικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρώτος την οδήγησε ο Albon, προτού παραδώσει τη σκυτάλη στον Latifi. O Ταϊλανδός έκανε λόγο για μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του και υπέροχη αίσθηση οδηγώντας ενώ ο Καναδός έδωσε ραντεβού για τη Βαρκελώνη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ