Η McLaren αποκάλυψε τη νέα MCL36 (video)

McLaren MCL36

Η McLaren έγινε η τέταρτη ομάδα της Formula 1 που παρουσίασε το μονοθέσιό της για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2022!

Σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση που έγινε στο McLaren Technology Centre, αποκαλύφθηκε η MCL36 με την οποία η ομάδα από τη Μεγάλη Βρετανία στοχεύει να επιστρέψει στην κορυφή!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2021 ήρθε η επιστροφή στις νίκες, με το 1-2 στο Γκραν Πρι Ιταλίας στο Ναό της Ταχύτητας, τη θρυλική Μόντσα. Φέτος, οι νέοι τεχνικοί κανονισμοί μπορεί να φέρουν και το επόμενο βήμα.

Το μονοθέσιο που παίρνει ώθηση από υβριδικό σύνολο της Mercedes, είναι το τέταρτο κατά χρονική σειρά που αποκαλύφθηκε, αφού νωρίτερα είδαμε όσα είχαν να παρουσιάσουν οι Haas, Red Bull Racing και Aston Martin.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι φίλοι της McLaren δεν απογοητεύτηκαν. Όπως συνέβη και με την Aston Martin, είδαμε ένα αυτοκίνητο που είναι πιο κοντά σε αυτό που θα αγωνιστεί, απ’ ότι στο πρωτότυπο που μας είχε δείξει το καλοκαίρι η F1 (σε αντίθεση με τη Red Bull που απογοήτευσε κρύβοντας τα χαρτιά της).

Οι Βρετανοί κράτησαν το ίδιο χρωματικό μοτίβο, με το παραδοσιακό πορτοκαλί να κυριαρχεί και να συνδυάζεται με ανοιχτό μπλε, σε ένα εντυπωσιακό σύνολο που τραβάει τα βλέμματα. Αλλά όπως είπαμε, θα αλλάξει αισθητά όταν έρθει η ώρα να μονομαχήσει με τον ανταγωνισμό. Καμία ομάδα δεν αποκαλύπτει από τώρα τα μυστικά της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρέπει να σημειωθεί πως η McLaren έχει ένα πολυδιάστατο αγωνιστικό πρόγραμμα, έτσι συνδύασε τέσσερις πρεμιέρες σε μία εκδήλωση. Έδειξε την ομάδα της στην Extreme E (MX), εκείνη στα IndyCar (Arrow McLaren SP) αλλά και στα eSports (McLaren Shadow).

Δείτε όλη την παρουσίαση στο παρακάτω video...

Η MCL36 θα μοιραστεί την πίστα της Βαρκελώνης με τα άλλα μονοθέσια, στις πρώτες δοκιμές εξέλιξης που θα γίνουν στις 23-25 Φεβρουαρίου.

Στις 10-12 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο τεστ, στο Μπαχρέιν κι εκεί, στην πίστα του Σακχίρ, έχουμε 18-20 Μαρτίου την πρεμιέρα της νέας εποχής της Formula 1!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ