audi q3

H Formula 1 στον Όμιλο Antenna για 3 ακόμα χρόνια

Grand Prix Μπακού 2025

Λίγο πριν από την ολοκλήρωση του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος αλλά και τους τριετούς κύκλου της κάλυψης της F1, ένας νέος κύκλος αρχίζει.Με αυτές τις βαθμολογικές διαφορές πάνε οι οδηγοί στο Λας Βέγκας

Ο Όμιλος Antenna έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα προβολής των αγώνων της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού από το 2023, με όλα τα Grand Prix, συμπεριλαμβανομένων όλων των περιόδων ελεύθερων δοκιμών, των κατατακτήριων αλλά και των Sprint, να μεταδίδονται LIVE και χωρίς διαφημίσεις από το ΑΝΤ1+.

Παράλληλα, η Ελλάδα παρέμεινε αυτή την περίοδο μία από τις ελάχιστες χώρες στον κόσμο, όπου διατηρείται και η δωρεάν κάλυψη – μάλιστα, ένα σημαντικός αριθμός των φετινών αγώνων (όπως άλλωστε κι αυτός της προσεχούς Κυριακής στο Λας Βέγκας), έχουν LIVE κάλυψη και από τον ΑΝΤ1.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα λοιπόν, με τον κύκλο αυτό να κλείνει, ένας νέος τριετής κύκλος ανοίγει, καθώς η Formula 1 θα συνεχίσει να τρέχει στην «πίστα» του Ομίλου Antenna και για τις επόμενες 3 σεζόν (2026-2028). Για να μας ταξιδέψει στις πιο διάσημες διαδρομές του κόσμου και να προσφέρει συναρπαστικό θέαμα και υψηλές ταχύτητες ζωντανά, αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+.

Παράλληλα, θα μεταδίδονται ξανά οι αγώνες Formula 2, Formula 3, F1 Academy, το 2026 στο ΑΝΤ1+ θα συνεχίζουν να προβάλλονται LIVE και αποκλειστικά οι αγώνες του NASCAR, του κορυφαίου μηχανοκίνητου σπορ στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ενώ μείνετε συντονισμένοι διότι σύντομα, θα έρθουν κι άλλες εκπλήξεις για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ