Η Ferrari κάνει αλλαγές για να πιάσει τη Red Bull

Charles Leclerc

Μετά το αρνητικό της ξεκίνημα στη σεζόν που την βρίσκει μόλις τέταρτη στη βαθμολογία μετά από τρεις αγώνες, η Scuderia πρέπει να αλλάξει τα κακώς κείμενα.

Και πρέπει να αλλάξει και το μονοθέσιό της αν θέλει να μπορέσει να ανταγωνιστεί την πρωταθλήτρια Red Bull Racing που είναι πρωτοπόρος της βαθμολογίας και ήδη 97 πόντους μπροστά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το αφεντικό της Ferrari, o Fred Vasseur, παραδέχθηκε πως για να κλείσει η ψαλίδα, χρειάστηκε να αλλάξουν τα πλάνα τους στο Maranello, μαζί με το πρόγραμμα εξέλιξης της SF-23.

Όμως από τα λεγόμενά του, είναι σαφές πως ο Γάλλος δεν πιστεύει πως η αυστριακή ομάδα είναι άπιαστη – παρά το προβάδισμά της.

Ο Vasseur είπε: «Ειλικρινά, πιστεύω πως ούτε στη Red Bull μπορούν να πουν πως έχουν τα πάντα υπό έλεγχο, είναι το DNA της δουλειάς μας. Πρέπει να κάνεις καλύτερη δουλειά σε κάθε αγώνα και να κατανοείς περισσότερο και να μπορείς να πάρεις περισσότερα από τις δυνατότητες του αυτοκινήτου. Σίγουρα, έχουμε αλλάξει λίγο την κατεύθυνσή μας στον τομέα της εξέλιξης τις τελευταίες εβδομάδες αλλά αυτό ισχύει για όλους στο grid».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο επόμενος αγώνας είναι στις 28 με 30 Απριλίου, στους δρόμου του Μπακού, στο Αζερμπαϊτζάν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ