Θα «προδώσει» τη Red Bull o Verstappen;

Max Verstappen

Ο Max Verstappen έχει υπογράψει το μεγαλύτερο σε διάρκεια συμβόλαιο απ’ όλους τους οδηγούς στο grid της Formula 1. Όμως ένας άλλος πρωταθλητής πιστεύει πως κάποια στιγμή θα το σπάσει.

Ο Ολλανδός έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Red Bull Racing έως και το 2028. Πράγμα που σημαίνει πως ο 25χρονος σήμερα οδηγός, θα είναι μέχρι τα 31 του «ταύρος». Παράλληλα, έχει δηλώσει πως δεν σκοπεύει να παραμείνει στη Formula 1 όσο οδηγοί όπως ο Sebastian Vettel και ο Lewis Hamilton, που είναι 35 και 37 ετών αντίστοιχα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα τον δούμε με τα χρώματα άλλης ομάδας. Τουλάχιστον όχι σύμφωνα με τον επίσης δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή (1998, 1999) Mika Hakkinen.

Ο Φινλανδός μίλησε σε video της Unibet που αποτελεί χορηγό του: «Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις τον Max να δεσμεύεται και να υπογράφει τόσο μακροπρόθεσμα συμβόλαια. Δείχνει πως τους εμπιστεύεται. Όμως υπάρχει πάντα το ρίσκο να φύγουν άνθρωποι-κλειδιά, η απόδοση του αυτοκινήτου να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τότε είναι που ο οδηγός αρχίζει και σκέφτεται, αν έχει έρθει η ώρα να αλλάξει ομάδα. Δεν πιστεύω πως ο Max θα μείνει στη Red Bull για την υπόλοιπη καριέρα του. Όμως αυτή είναι απλά η άποψή μου. Ιστορικά, οδηγοί έχουν αλλάξει ομάδες -ακόμα κι έχοντας πολλά πρωταθλήματα- για διάφορους λόγους, είτε είναι για τα χρήματα είτε επειδή απλά ήθελαν να πάνε κάπου αλλού».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προς το παρόν ο Verstappen δεν δείχνει τάσεις φυγής. Μόλις κατάκτησε τον δεύτερο παγκόσμιο τίτλο του και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Έχει σπάσει το ρεκόρ περισσότερων νικών μέσα σε μία σεζόν, με 14, καθώς κι εκείνο της μεγαλύτερης συγκομιδής βαθμών, καθώς έχει 416.

Μάλιστα έχει και δύο αγώνες μπροστά να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τη στατιστική, ξεκινώντας από αυτό το Σαββατοκύριακο και το Γκραν Πρι της Βραζιλίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ