Στην Porsche γελούσαν με τα σενάρια για Williams

Porsche Sean Bull

Πριν μερικές εβδομάδες, το διαδίκτυο είχε κατακλυστεί από ποσταρίσματα και δημοσιεύματα για επικείμενη συνεργασία της Porsche με τη Williams. Όμως η πραγματικότητα ήταν διαφορετική...

Ένα teaser video και μία καλά δομημένη επικοινωνιακά αλλαγή στρατηγικής στα social media, παρερμηνεύτηκε με τέτοιο τρόπο και σε τέτοιο βαθμό, όπου όλοι είχαν δεδομένη την παραπάνω συνεργασία. Όμως σύμφωνα με τους Γερμανούς, δεν ήταν καν κάτι υπό συζήτηση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Porsche, Thomas Laudenbach, μίλησε για όσα έγιναν στο motorsport.com.

Ο Γερμανός είπε: «Ήμουν τόσο έκπληκτος με ότι συνέβη στα social media. Όμως δεν είχε καμία σχέση με την F1. Απλά τροποποιούσαμε τα κανάλια επικοινωνίας μας, δεν είχε καμία σχέση με την είσοδο στη Formula 1. Ξαφνιαστήκαμε και εμείς. Κατά κάποιο τρόπο, ήταν αστείο. Όμως όλα είναι πλέον ξεκαθαρισμένα».

Όσο για τη Williams, η δική της τοποθέτηση μέσω εκπροσώπου ήταν: «Είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο σχετικά με την παροχή κινητήρων από το 2026, όταν και τίθενται σε εφαρμογή οι νέοι κανονισμοί για τις μονάδες ισχύος. Είμαστε ικανοποιημένοι με την παρούσα σχέση μας με τη Mercedes και εκτιμάμε τις προσπάθειές τους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ