eko rally acropolis

Formula 1, Stella: «Αυτή η κατάσταση είναι απαράδεκτη» (video)

Andrea Stella

Η σύγκρουση των δύο οδηγών της McLaren αποτέλεσε το θέμα συζήτησης μετά την ολοκλήρωση του Grand Prix του Καναδά.

Μπορεί ο George Russell να κατέκτησε τη νίκη, ο Max Verstappen να μείωσε την απόσταση από την κορυφή και ο Kimi Antonelli να έγινε ο τρίτος νεότερος οδηγός στην ιστορία του σπορ που ανέβηκε στο βάθρο αλλά όλοι ασχολούνταν με το λάθος του Lando Norris.

Οι οδηγοί της McLaren μπλέχτηκαν σε μία μονομαχία με φόντο την τέταρτη θέση και μία λάθος εκτίμηση του Βρετανού, τον έστειλε πάνω στον Oscar Pastri. Αποτέλεσμα αυτής, ήταν η εγκατάλειψη του Norris.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρώτη επίσημη αντίδραση της McLaren ήρθε από τον διευθυντή της, Andrea Stella: «Ποτέ δεν θέλουμε να βλέπουμε μονοθέσιο της McLaren να εμπλέκεται σε ατύχημα και σίγουρα δεν θέλουμε να βλέπουμε επαφές μεταξύ των δύο McLaren. Αυτή η κατάσταση είναι απαράδεκτη. Εκτιμούμε το γεγονός ότι ο Lando παραδέχτηκε αμέσως το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη από την ομάδα, κάτι που, για εμάς, κάπως μετριάζει την κατάσταση. Είμαι βέβαιος ότι πήρε ένα σημαντικό μάθημα από αυτόν τον αγώνα, καθώς πλήρωσε και τίμημα στη μάχη του πρωταθλήματος».

Στη συνέχεια ο Ιταλός αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό μέρος, εκεί όπου η McLaren δεν έδειξε τη γνώριμή της ταχύτητα: «Ο ρυθμός μας ήταν καλός στο δεύτερο μισό και νομίζω ότι ήμασταν ταχύτεροι από τα μονοθέσια γύρω μας, απλώς όχι αρκετά για να κερδίσουμε ουσιαστικές θέσεις».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ