Ποια θα είναι η επόμενη καριέρα του Vettel;

Sebastian Vettel

Στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς για τη Formula 1, το Γκραν Πρι του Άμπου Ντάμπι, το τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Sebastian Vettel.

Ο Γερμανός πάτησε φρένο σε μία σπουδαία καριέρα, που είχε ως κορύφωση τα τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα που κατέκτησε με τη Red Bull Racing την περίοδο 2010-2013. Στο τέλος του 2014 αποφάσισε να αφήσει τους ταύρους και να ντυθεί στα χρώματα της Ferrari.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τότε και τώρα που ο Vettel αποχωρεί από τους αγώνες, δεν αποκλείεται ο δρόμος του να τον οδηγήσει πάλι στην αυστριακή ομάδα. Όχι άμεσα, ούτε με τον ίδιο ρόλο.

Ο ειδικός σύμβουλος της Red Bull σε θέματα Formula 1, Helmut Marko, έκανε ήδη μία συζήτηση με τον Γερμανό, στο πρόσωπο του οποίου βλέπει τον αντικαταστάτη του! Είναι βλέπετε ήδη 79!

Ο Marko είπε: «Δεν μπορώ να αποκλείσω πως ο Vettel θα επιστρέψει σε διοικητικό ρόλο. Είμαι σχεδόν 80, θα ήταν φοβερό να πάρει τη θέση μου. Το συζητήσαμε και νομίζω πως μία τέτοια θέση θα ήταν ελκυστική για εκείνον. Είναι ένα σενάριο που προέκυψε στην κουβέντα μας. Είμαι σίγουρος πως έχει τις ικανότητες και την προσωπικότητα για να το κάνει».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έπειτα, το έριξε στην πλάκα αναφερόμενος στις περιβαλλοντικές ευαισθησίες του Sebastian: «Προς το παρόν θα τον αφήσουμε να φυτέψει μερικά δέντρα και θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον».

Πάντως και ο διευθυντής της Red Bull Racing, Christian Horner, θεωρεί πως ο Vettel έχει τα προσόντα για μία τόσο διαφορετική καριέρα.

Ο Βρετανός πρόσθεσε: «Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που είναι εκνευριστικά καλοί σε όσα κάνουν. Αν θέλει να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση, είμαι σίγουρος πως θα είναι καλός. Έχει ικανότητα στην αξιολόγηση των ανθρώπων και κατανοεί τι μπορεί να συνεισφέρει ο καθένας στο κυνήγι της επιτυχίας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ