Range Rover

Formula 1, Perez: «Μπορούμε να κάνουμε αυτή την ομάδα διεκδικήτρια»

Sergio Perez

Στις πρώτες του δηλώσεις ως επίσημος οδηγός της Cadillac, ο Μεξικανός έθεσε φιλόδοξους στόχους.

Ο Sergio Perez των 281 Grand Prix και των 6 νικών, επιστρέφει στη Formula 1 το 2026, μετά από ένα χρόνο απουσίας από το σπορ. Και μαζί με τον Valtteri Bottas, θα αποτελέσουν το οδηγικό δίδυμο της αμερικανικής ομάδας το 2026.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μεξικανός είπε σχετικά: «Πρόκειται για ένα απίστευτα συναρπαστικό, νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Από τις πρώτες μας συζητήσεις, μπορούσα να διαισθανθώ το πάθος και την αποφασιστικότητα πίσω από αυτό το project. Είναι τιμή που θα είμαι κομμάτι του χτισίματος μίας ομάδας με την οποία μπορούμε να εξελιχθούμε μαζί, ώστε κάποια στιγμή να μαχόμαστε στις πρώτες θέσεις. Το όνομα της Cadillac είναι θρυλικό σε ό,τι αφορά στο αμερικανικό motorsport και το να βοηθήσω να φέρουμε αυτή τη φανταστική εταιρεία στη Formula 1, είναι μία τεράστια ευθύνη, την οποία αναλαμβάνω με αυτοπεποίθηση».

«Είμαι περήφανος που αποτελώ μέρος ενός τόσο φιλόδοξου και ουσιαστικού εγχειρήματος, από το ξεκίνημά του. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που είμαι μέλος ενός τόσο δυναμικού διδύμου και πιστεύω ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε αυτή την ομάδα έναν πραγματικό διεκδικητή, την ομάδα της Αμερικής. Υπολογίζουμε στη στήριξη από ολόκληρη την ήπειρο – και θέλουμε να κάνουμε όλους περήφανους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ