Έρχεται το νέο F1 Manager από το καλοκαίρι του 2022 (video)

F1 Manager

Ένα νέο video game έρχεται να ενώσει τον ψηφιακό κόσμο με αυτόν του μηχανοκίνητου αθλητισμού και συγκεκριμένα της Formula 1: το F1 Manager!

Η κάτοχος των εμπορικών δικαιωμάτων του σπορ, Liberty Media, και η Frontier Developments είχαν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας από το 2020 και δύο χρόνια μετά θα δούμε το προϊόν αυτής της συμφωνίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα video game που θα βαδίσει στα χνάρια του θρυλικού Football Manager και επιτρέπει στον παίκτη να προσπαθήσει να γίνει το καλύτερο αφεντικό. Να διαχειρίζεται όλους τους πόρους μίας ομάδας της Formula 1, να κάνει όλες τις επιλογές, τις προσλήψεις, να διαλέγει οδηγούς, να παίρνει τις δύσκολες αποφάσεις κατά τη διάρκεια των αγώνων.

H Frontier Developments έχει υπογράψει τίτλους όπως το Elite Dangerous, το Planet Coaster, τα Jurassic World Evolution 1 & 2 και το Planet Zoo. Μάλιστα, όπως γνωστοποιήθηκε, η συμφωνία των δύο πλευρών θα είναι πολυετής και θα φέρει κι άλλες εκπλήξεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ross Brawn, εκτελεστικός διευθυντής motorsports της Formula 1 είπε: «Είναι σπουδαίο που βλέπω το F1 Manager 2022 να παίρνει μορφή και που ο κόσμος θα δει αυτόν τον συναρπαστικό τίτλο. Ξέρω από προσωπική εμπειρία πως το να ηγείσαι μίας ομάδας αποτελεί πρόκληση, όμως σίγουρα σε ανταμείβει. Το F1 Manager θα αποτελεί μία σπουδαία ευκαιρία για τους φίλους της Formula 1, να μπουν στη θέση ενός διευθυντή ομάδας. Είμαι σίγουρος πως με τη δική τους επιτυχημένη παρουσία στα παιχνίδια management, η Frontier θα ετοιμάσει μία απολαυστική εμπειρία για το κοινό».

Ο διευθυντής του παιχνιδιού, Andy Fletcher, είπε: «Δεν έχει υπάρξει καλύτερη εποχή για να είσαι θαυμαστής της Formula 1 και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρέχουμε ένα νέο τρόπο σύνδεση του κοινού με το κορυφαίο μηχανοκίνητο θέαμα στον κόσμο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το F1 Manager 2022 θα προσφέρεται στα Xbox Series X|S, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Steam και Epic Store.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω video...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ