Η Williams θα ανοίξει το χορό των παρουσιάσεων των νέων μονοθεσίων

Williams

Η πρώτη παρουσίαση του 2023 για τον μαγικό κόσμο της Formula 1, θα γίνει από την ιστορική ομάδα της Williams, στις 6 Φεβρουαρίου.

Ενώ οι άλλες έξι ομάδες που έχουν ανακοινώσει πρεμιέρες έχουν στριμωχτεί από τις 11 έως τις 16 του μήνα, δηλαδή την εβδομάδα πριν από εκείνη που θα ταξιδέψουν στο Μπαχρέιν για το χειμερινό τεστ εξέλιξης (23-25 Φεβρουαρίου) και την πρεμιέρα της νέας σεζόν (3-5 Ματίου), η βρετανική ομάδα πάει προς το παρόν μόνη της – μία εβδομάδα νωρίτερα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καθώς όλοι θέλουν να κερδίσουν χρόνο για να βελτιστοποιήσουν τα μονοθέσια που θα παρουσιάσουν, πόσο μάλλον η πιο αδύναμη ομάδα στην πίστα, αυτό δεν έχει λογική. Έχει όμως εξήγηση.

Η Williams δεν θα αποκαλύψει την τελική μορφή του μονοθεσίου αλλά τα χρώματα του και το γενικότερο livery με όλους τους χορηγούς.

Και ταυτόχρονα, θα πραγματοποιήσει την παρουσίαση της ομάδας που θα έχει νέο επικεφαλής (άγνωστο ακόμα ποιον), νέο τεχνικό διευθυντή (επίσης άγνωστο ποιον) αλλά και διαφορετικό δίδυμο οδηγών.

Ο Nicholas Latifi αποτελεί παρελθόν και τη θέση του παίρνει ο Αμερικανός Logan Sargeant, που θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Alex Albon.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Williams συνεργάζεται και φέτος με τη Mercedes-AMG που θα την προμηθεύει με υβριδικές μηχανές. Η παρουσίαση θα γίνει στις 4 το απόγευμα ώρα Ελλάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ