Formula 1: To Grand Prix Μονακό «πάτησε γκάζι» και στην τηλεθέαση

Monaco 2025

Μπορεί ο όγδοος γύρος του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού να μην ήταν ο συναρπαστικότερος, όμως και πάλι, κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό.

Το Grand Prix του Μονακό μεταδόθηκε ζωντανά, αποκλειστικά την Κυριακή 25 Μαΐου από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε (για δεύτερη φορά φέτος) ο Lando Norris της McLaren, με τον τοπικό ήρωα Charles Leclerc της Scuderia Ferrari και τον Oscar Piastri, επίσης με McLaren, να τον πλαισιώνουν στο Top-3.

Η συναρπαστική δράση από το Πριγκιπάτο «πάτησε γκάζι» και στην τηλεθέαση, σημειώνοντας κατά μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 18-54 ποσοστό 11,1%, ενώ σε επιμέρους ανδρικό κοινό σημείωσε μέχρι και 31,4 %, την ώρα που σε επιμέρους γυναικείο έφτασε το 18,7%.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην εκπομπή «Formula 1 Show» που μεταδόθηκε πριν την εκκίνηση του αγώνα, οι απεσταλμένοι του ΑΝΤ1 και του ΑΝΤ1+, Πάνος Σεϊτανίδης, Μαρία Θωμά και Μαρία Ανδρεάδη, μετέφεραν το κλίμα που επικρατούσε στα «παρασκήνια» του Grand Prix της Formula 1 στο Μονακό, με αποκλειστικές συνεντεύξεις και θέματα.

Δείτε περισσότερα πατώντας play…

Επιπρόσθετα, ο επικεφαλής μηχανοκίνητου αθλητισμού της Pirelli, Mario Isola, μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 για την αλλαγή των κανονισμών και την υποχρεωτική χρήση τριών σετ ελαστικών στον αγώνα της Κυανής Ακτής.

Δείτε όσα είπε ο Ιταλός στον Πάνο Σεϊτανίδη, στο παρακάτω video...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ