Το Car Center συμμετέχει με αξιώσεις στο Ράλλυ Ακρόπολις

Car Center Ακρόπολις

Οι Νώντας Καρανικόλας-Γιώργος Κακαβάς μετά την εντυπωσιακή τους επίδοση στο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, επανέρχονται στο αγωνιστικό Ακροπολικό σκηνικό, συμμετέχοντας στον εθνικό μας αγώνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC).

To Ράλλυ Ακρόπολις είναι μία γιορτή για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και το Car Center δεν θα μπορούσε παρά να είναι παρών σε αυτόν τον διεθνώς εμβληματικό αγώνα!

Με σειρά δεκάδων συμμετοχών στο Ακρόπολις από όλες τις παραμέτρους δραστηριοτήτων, το Car Center εκτός από την πλούσια εμπειρία που έχει αποκτήσει, είναι και μία από τις ομάδες που τεχνικά έχει συνδέσει την παρουσία της με αυτοκίνητα των κορυφαίων κατηγοριών διαχρονικά, πολλά από τα οποία προέρχονταν από εργοστασιακές συμμετοχές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε μόλις μία εβδομάδα από σήμερα, οι Νώντας Καρανικόλας-Γιώργος Κακαβάς θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις δύσκολες συνθήκες του Ακρόπολις, που ως κλασσική διοργάνωση θα είναι σκληρό, με στενές και άλλοτε φαρδιές Ειδικές Διαδρομές, τεχνική χάραξη, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν να αντιμετωπίσουν εκτός από την μάχη με το χρονόμετρο, και τις φυσικές συνθήκες. Από χωματόδρομους που θα παράγουν πυκνά σύννεφα σκόνης, μέχρι πιθανόν υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και ίσως βροχή και λάσπη.

Car Center

Ο αγώνας ξεκινά την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου με την μεγαλοπρεπή Υπερειδική Διαδρομή μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, αποτελείται συνολικά από 16 Ειδικές Διαδρομές, θα έχει την βάση του στην Λαμία, ενώ τερματίζει το μεσημέρι της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου.

Σχεδιασμένο και αναπτυγμένο από την M-Sport Poland, το οικονομικά αποδοτικό τετρακίνητο Fiesta Rally3 αποτελεί ένα «σημαντικό σκαλοπάτι» για νέους οδηγούς που θέλουν να αποκτήσουν εμπειρία στα τετρακίνητα αγωνιστικά αυτοκίνητα που συμμετέχουν στα ράλι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να σημειώσουμε εδώ, ότι το Fiesta Rally3 σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την M-Sport, που είναι ο μοναδικός κατασκευαστής που προσφέρει αυτοκίνητο για κάθε βαθμίδα της FIA Rally Pyramid.

Την συμμετοχή του Car Center υποστηρίζουν οι εταιρείες HB BODY (συστήματα μίξεως χρωμάτων αυτοκινήτων), Castrol (λιπαντικά), Inter Cars (ανταλλακτικά αυτοκινήτων), Mediapharm (φαρμακευτικά προϊόντα) και ΛΟΞΑΣ (εξοπλισμοί συνεργείων αυτοκινήτων).

Car Center

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ