Από την Κρήτη στην Αθήνα το Acropolis Rally Road Truck

Acropolis Road Truck

Το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό του Ράλλυ Ακρόπολις που έχει ως «αποστολή» του τη διάδοση της σπουδαιότητας της Οδικής Ασφάλειας, ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος της περιοδείας του.

Μετά από δράσεις τριών εβδομάδων, ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσει την Κρήτη. Η τελευταία στάση ήταν στην Πλατεία Κατεχάκη, στα Χανιά και με αυτή έπεσε αυλαία σε μία περιοδεία που ξεκίνησε από το Ηράκλειο στις 28 Ιουλίου και συνεχίστηκε σε Τυμπάκι, Μοίρες, Μάταλα, Πύργο, Αρκαλοχώρι, Ασήμι, Καστέλι, Μοχό, Γάζι και Ρέθυμνο, πριν καταλήξει στα Χανιά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε αυτή την περίοδο, EKO Acropolis Rally Road Truck υποδέχτηκε περισσότερους από 2.500 επισκέπτες, οι οποίοι οδήγησαν στους προσομοιωτές του και ενημερώθηκαν για θέματα Οδικής Ασφάλειας. Η δράση αγκαλιάστηκε από το Δήμο Χανίων, την ΕΛ.ΑΣ., την Αθλητική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανίων, τη ΣΙΠΑΚ, το ΚΤΕΛ Χανίων και τη Λέσχη Κλασικής Μοτοσυκλέτας.

Κι αν αναρωτιέστε τι γινόταν εκεί, υπήρχαν δράσεις που εκτελούνταν στο εσωτερικό του με τη βοήθεια προσομοιωτών οδήγησης, χρήσης γυαλιών προσομοίωσης επικίνδυνων καταστάσεων, προβολής καρτών Οδικής Ασφάλειας με Έλληνες αθλητές, ενώ στήθηκαν και επιπλέον ενέργειες, με διαδραστικά παιχνίδια κυκλοφοριακής αγωγής για μικρά παιδιά, καθώς και αλκοτέστ κ.ά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο επόμενο διάστημα και βάσει προγράμματος που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, το EKO Acropolis Rally Road Truck θα βρίσκεται στην Αθήνα ενώ η δράση του θα συνεχιστεί και σε περισσότερες περιοχές της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ