Αυτό είναι το video του συμβάντος Verstappen-Hamilton που δεν είδαμε ποτέ

Max Verstappen Lewis Hamilton

Ο Max Verstappen και ο Lewis Hamilton είχαν μία σπουδαία μονομαχία στο Γκραν Πρι της Βραζιλίας, η οποία βρήκε τελικά νικητή τον παγκόσμιο πρωταθλητή.

Ο οδηγός από τη Μεγάλη Βρετανία προσπέρασε τον Ολλανδό και πήρε τη νίκη με την οποία μείωσε την απόσταση που τους χωρίζει, στους 14 πόντους.

Η ομάδα του, Mercedes, ελπίζει αυτή να μειωθεί ακόμα περισσότερο και ανακοίνωσε το αίτημά της να εξεταστεί η φάση του γύρου 48, την οποία οι αγωνοδίκες στη Βραζιλία, αποφάσισαν να αγνοήσουν. Αίτημα που βασίζεται στο παρακάτω video, το οποίο οι άνθρωποι που έπαιρναν τις αποφάσεις την περασμένη Κυριακή, δεν είχαν στη διάθεσή τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό δείχνει τον οδηγό της Red Bull Racing να στρίβει το τιμόνι στην αριστερή στροφή του Ιντερλάγος, με χαρακτηριστική καθυστέρηση, ουσιαστικά ωθώντας και τον αντίπαλό του εκτός πίστας.

Το γεγονός πως οι δύο διεκδικητές του φετινού θρόνου της Formula 1 δεν συγκρούστηκαν, οφείλεται αποκλειστικά στην προσεκτική οδήγηση του Hamilton, που σα να περίμενε αυτή την επιθετική κίνηση, ουσιαστικά τραβήχτηκε την κρίσιμη στιγμή από τη μάχη.

Δείτε το video για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Το αίτημα της Mercedes δεν σημαίνει πως οι αγωνοδίκες όντως θα ανοίξουν ξανά το θέμα και φυσικά δεν σημαίνει πως θα υπάρξει τιμωρία. Αν υπάρξει, λογικά αυτή θα είναι στα 5 δευτερόλεπτα, πράγμα που θα μπορούσε να στείλει τον Verstappen τρίτο, πίσω και από τη Mercedes του Valtteri Bottas.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ