Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Επιστρέφει η υπερειδική στο ΟΑΚΑ

οακα υπερειδική

Στην αρένα του Ολυμπιακού Σταδίου θα βρεθούν και πάλι οι πρωταγωνιστές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, καθώς το Ράλλυ Ακρόπολις του 2022 θα περιλαμβάνει υπερειδική στο ΟΑΚΑ.

Την επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις στο ΟΑΚΑ ανακοίνωσε σε Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, προαναγγέλλοντας την πραγματοποίηση υπερειδικής διαδρομής στην «αρένα» του Ολυμπιακού Σταδίου.

Το Ράλλυ Ακρόπολις του 2022, το οποίο πρόκειται να διεξαχθεί στις 8 με 11 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, αναβιώνοντας δεκαέξι χρόνια μετά μια ιδέα, η υλοποίηση της οποίας είχε στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης» θα βρεθεί για μια εβδομάδα στο επίκεντρο εκδηλώσεων και δράσεων που θα έχουν θέμα το Αυτοκίνητο και την Οδική Ασφάλεια, σηματοδοτώντας το πέρασμα του εθνικού μας αγώνα σε μια νέα εποχή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκτός των άλλων, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης ανακοίνωσε τη διεξαγωγή ενός συνεδρίου στο οποίο πρόκειται να αποτυπωθεί το κοινωνικό και το οικονομικό αποτύπωμα της επιστροφής του Ράλλυ Ακρόπολις στο «καλεντάρι» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

«Έχοντας ανεβάσει τον πήχη τόσο ψηλά (με την COSMOTE 5G Athens Stage) και αφουγκραζόμενοι τη δίψα των φιλάθλων να δουν από κοντά τον αγαπημένο τους αγώνα, για το 2022 σχεδιάζουμε μια εντυπωσιακή υπερειδική διαδρομή, μέσα στο κεντρικό στάδιο του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθήνας.
»Έτσι, πολύ περισσότεροι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού, οικογένειες -και όχι μόνο- που δεν έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στις ειδικές διαδρομές στην περιφέρεια, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα, αλλά και να ξεναγηθούν στο νέο, αναβαθμισμένο ΟΑΚΑ», δήλωσε σχετικά ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στο Ράλλυ Ακρόπολις του 2022 θα εμπλουτιστεί και με την κατηγορία Junior WRC, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για το θέαμα που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά οι θεατές του αγώνα, τόσο στην υπερειδική του ΟΑΚΑ όσο και στις θρυλικές ακροπολικές ειδικές διαδρομές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ