Το ANT1+ ανακοίνωσε ειδική προσφορά για την F1

ΑΝΤ1+

Το συνδρομητικό κανάλι του Ομίλου Antenna θα προσφέρει πλούσιο αγωνιστικό περιεχόμενο και μάλιστα με σε ένα ανταγωνιστικό πακέτο.

Από την Παρασκευή 03/03, τo ΑΝΤ1+ μάς βάζει στη μάχη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1. Θα προβάλλει ζωντανά και χωρίς καμία διακοπή για διαφημίσεις τα 23 Grand Prix και τα 6 Sprint Races, που θα είναι διαθέσιμα και on demand μετά τη ζωντανή μετάδοσή τους για όλη την περίοδο του πρωταθλήματος. Επιπλέον, ζωντανά και αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ θα προβληθούν τα 63 Free Practices και τα 23 Qualifying Sessions κάθε Grand Prix, καθώς και οι αγώνες των πρωταθλημάτων της F2 και της F3.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εμπειρία θέασης του κορυφαίου γεγονότος του μηχανοκίνητου αθλητισμού απογειώνεται στο ειδικά διαμορφωμένο θεματικό κανάλι του ΑΝΤ1+, με όλους τους αγώνες F1, F2 και F3 ζωντανά και χωρίς διακοπή για διαφημίσεις, όπως επίσης και highlights του Porsche Supercup, της διεθνούς σειράς αγώνων σπορ αυτοκινήτων μοναδικής κατασκευής της Porsche Motorsport GmbH, παράλληλα με ειδικές εκπομπές pre και post-race με τις πιο δυνατές στιγμές των κατατακτήριων δοκιμών, πλούσιο ρεπορτάζ, αλλά και αποκλειστικές συνεντεύξεις από τους κορυφαίους οδηγούς της διοργάνωσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, οι λάτρεις του μηχανοκινήτου αθλητισμού θα απολαμβάνουν αποκλειστικό περιεχόμενο video on demand και ιστορικούς αγώνες της Formula 1 σε ειδικά διαμορφωμένη κατηγορία, καθώς και όλο το περιεχόμενο της υπηρεσίας που περιλαμβάνει εκατοντάδες σειρές και ταινίες, τα ΑΝΤ1+ Originals - τις μεγαλύτερες πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές, νέες ξένες σειρές σε αποκλειστική προβολή, ξένες ταινίες, σύγχρονο και κλασικό ελληνικό κινηματογράφο, παιδικές ταινίες και σειρές, καθώς και ντοκιμαντέρ.
Οι συνδρομητές μπορούν να βλέπουν όλο το περιεχόμενο της streaming πλατφόρμας σε Smart TVs, κινητές συσκευές, tablet και υπολογιστές, με δυνατότητα ταυτόχρονης θέασης σε 2 συσκευές. Επίσης, έχουν τη δυνατότητα, με την επιλογή Casting ή Airplay, να προβάλλουν το περιεχόμενο της πλατφόρμας σε μεγάλες οθόνες, απευθείας από τις κινητές συσκευές τους.

Τα παραπάνω συμπεριλαμβάνονται σε πακέτο των 3,33 ευρώ τον μήνα! Μία ειδική προσφορά για την έναρξη της F1 αφορά σε 9μηνη συνδρομή συνολικού κόστους 29,99€ (συμπερ. ΦΠΑ) με εφάπαξ χρέωση. Όσοι διαθέτουν 6μηνη συνδρομή στην υπηρεσία, θα έχουν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο που αφορά στα πρωταθλήματα της Formula 1, F2 και F3 εντελώς δωρεάν έως τη λήξη της συνδρομής τους. Οι υφιστάμενοι συνδρομητές με το μηνιαίο πρόγραμμα του ANT1+ μπορούν να αναβαθμίσουν τη συνδρομή τους στο νέο 9μηνο πρόγραμμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ