Τι είναι η νέα πλατφόρμα F1 Unlocked;

F1 Hungary

Η Formula 1 κάνει ένα ακόμα βήμα εξωστρέφειας, λανσάροντας το F1 Unlocked το οποίο «ξεκλειδώνει» περισσότερο υλικό για τους λάτρεις του σπορ.

Δεν πρόκειται για συνδρομητική υπηρεσία, απαιτεί εγγραφή αλλά είναι δωρεάν. Και είναι μία πλατφόρμα σχεδιασμένη για να φέρει το κοινό πιο κοντά στο δράμα και την έξαψη που προσφέρει η Formula 1.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O Brandon Snow, Εμπορικός Διευθυντής της Formula 1 είπε: «Ξέρουμε πως η F1 έχει από τους πιο παθιασμένους και αφοσιωμένους θαυμαστές στον κόσμο και πάντα ψάχνουμε νέους και καινοτόμους τρόπους για να τους ενεργοποιούμε μέσα στη σεζόν. Το F1 Unlocked σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την εμπειρία του θεατή. Αυτή η νέα, δωρεάν στη χρήση υπηρεσία, θα προσφέρει στο κοινό αποκλειστικό περιεχόμενο, εμπειρίες και ευκαιρίες που δεν μπορεί αν βρει αλλού».

Τι προσφέρει; Ματιές σε αθέατες πτυχές του σπορ, πρόσβαση στο παρασκήνιο, συνεντεύξεις, αφιερώματα, αναλύσεις από ειδικούς, backstage εικόνες από τα paddock, live timing, live blog στους αγώνες, γραφήματα, team radio, ειδικές εκπτώσεις στο F1 Store αλλά και στο F1 Authentics.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και τέλους, διαγωνισμούς με πολλά και ενδιαφέροντα δώρα! Περισσότερα στο F1.com.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ