Αφεντικό Ferrari: «Να μη κοροϊδευόμαστε»

Fred Vasseur Ferrari F1

Η Scuderia Ferrari έχει κάνει πολύ κακό ξεκίνημα στη σεζόν. Όπως και στην πρεμιέρα του Sakhir, στο Μπαχρέιν, έτσι και στον αγώνα της Jeddah, έμεινε μακριά από το βάθρο.

Μετά το τέλος του αγώνα στη Σαουδική Αραβία, οι εκπρόσωποι του Τύπου ρώτησαν το νέο αφεντικό της ιταλικής ομάδας, Fred Vasseur, ποιο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα ζητήσει από τους μηχανολόγους του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γάλλος απάντησε: «Να μη κοροϊδεύουμε εαυτούς. Το σημαντικό σε αυτή την κατάσταση είναι να ξέρουμε τι κάνουμε καλά και τι κάνουμε λάθος. Όμως δεν πρέπει να κοροϊδευόμαστε. Πρέπει να αλλάξουμε. Πρέπει να καταλάβουμε που είμαστε λάθος και που πρέπει να πιέσουμε. Δεν πρέπει να μιλάμε πολύ, έτσι δεν θα γίνουμε πιο γρήγοροι. Για μένα η εικόνα είναι ξεκάθαρη. Το αυτοκίνητο έχει δυνατότητες αλλά δεν είναι αρκετό απέναντι στη Red Bull, διότι δεν μπορούμε να παίρνουμε συνέχεια τα μέγιστα από αυτό».

«Δεν θέλω να εστιάσω στα θετικά, γιατί το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό και πρέπει να επικεντρωθούμε σε όσα κάναμε λάθος. Πάντα θα θέλουμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά».

Η Scuderia Ferrari έχει μείνει στην τέταρτη θέση της κατάταξης των κατασκευαστών με 26 πόντους στο ενεργητικό της. Δώδεκα λιγότερους από τις Aston Martin και Mercedes-AMG και 61 λιγότερους από την πρωτοπόρο Red Bull Racing.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ