Οι οδηγοί της F1 έχουν γκρουπ στο Whatsapp

F1 2023

O Lando Norris της McLaren αποκάλυψε πως οι στο Whatsapp υπάρχει ένα γκρουπ γεμάτο οδηγούς που ξέρουν να πατάνε το γκάζι!

Μπορεί οι πιλότοι της Formula 1 να έχουν μία συνάντηση πριν από κάθε Γκραν Πρι όπου συζητάνε όσα έχουν να κάνουν με τα τεκταινόμενα εντός πίστας όμως εν έτει 2023, η επικοινωνία τους δεν περιορίζεται εκεί.

Υπάρχει και μία ομάδα στο Whatsapp στην οποία όχι μόνο ανταλλάσσουν απόψεις αλλά κάνουν και χαβαλέ. Ίσως υπερβολικό χαβαλέ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο οδηγός της McLaren είπε: «Δεν είναι πως στέλνουμε κοροϊδίες κάθε μέρα αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που έχει συμβεί κάτι στην πίστα και ξαφνικά αρχίζουν να έρχονται memes και το πράγμα βγαίνει εκτός ελέγχου! Όμως πιο συχνά μιλάμε για πράγματα που μπορούν να μας βοηθήσουν ως οδηγούς, κανόνες κτλ. Συμμετέχουμε λίγο-πολύ όλοι, ανταλλάσσουμε απόψεις».

Σύμφωνα με τον Norris, έχουν βάλει φωτογραφία του James Hunt στην ομαδική συνομιλία.

Όμως παρά το κλίμα που περιέγραψε ο ταλαντούχος οδηγός, ένας άλλος Βρετανός, ο George Russell, αποκάλυψε πρόσφατα πως είχαν βγάλει εκτός ομάδας τον Nikita Mazepin, με το που ανακοινώθηκε η αποδέσμευσή του από τη Haas. Σκληρό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ