Το video αποκάλυψης του Subaru Solterra

Subaru Solterra

Η Subaru μπήκε στη μάχη της ηλεκτροκίνησης, λανσάροντας στην Ιαπωνία το Solterra, το πρώτο της EV όχημα, με το οποίο στοχεύει να κατακτήσει τον κόσμο. Σε λίγες ημέρες θα παρουσιαστεί και στις ΗΠΑ ενώ σειρά θα πάρει η Ευρώπη.

Το Solterra είναι ένα δυναμικό SUV το οποίο αποτελεί προϊόν της συνεργασίας της Subaru με την Toyota. Το έκαναν με άλλα μοντέλα, το έκαναν τώρα και με τα bz4X και Solttera. Δύο οχήματα με ίδιο DNA αλλά ξεχωριστές σχεδιαστικές πινελιές ώστε να ταιριάζουν με τη φιλοσοφία κάθε brand.

Το ιαπωνικό μοντέλο ξεχωρίζει με το σχεδιασμό της μάσκας και τα χαρακτηριστικά φωτιστικά σώματα πίσω, στοιχεία που αναδεικνύονται στο video παρουσίασής του, που τονίζει πολλές λεπτομέρειες του εξωτερικού, δίνοντας όμως και ματιές στο εσωτερικό του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, το αμιγώς ηλεκτρικό SUV κινείται σε επαρχιακούς δρόμους, τονίζοντας τόσο τον περιπετειώδη όσο και τον «πράσινο» χαρακτήρα του. Δείτε το εν δράσει στο παρακάτω video...

Το τετρακίνητο Solterra χρησιμοποιεί δύο ηλεκτροκινητήρες, τοποθετημένους στους δύο άξονες, συνολικής απόδοσης 217 αλόγων, με ροπή στα 336 Nm και αυτονομία που σύμφωνα με τα ιαπωνικά πρότυπα είναι στα 460 χιλιόμετρα.

Μέχρι να δούμε το πρώτο ηλεκτρικό όχημα της Subaru και στα μέρη μας (στα μέσα του 2022), θα αρκεστούμε στα video. Παρακάτω λοιπόν, μπορείτε να δείτε και όλη την παρουσίαση του μοντέλου της ιαπωνικής εταιρείας.


ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ