Τα highlights της Porsche Panamera Platinum Edition

Porsche Panamera Platinum Edition

Η νέα είσοδος στην γκάμα της Porsche και συγκεκριμένα στην οικογένεια της Panamera, είναι η Platinum Edition – μία ειδική έκδοση για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν, που διατίθεται στις Panamera, Panamera 4 και στην υβριδική Panamera 4 E-Hybrid.

Η εταιρεία από τη Στουτγάρδης δημιούργησε ένα δίλεπτο video στο οποίο συνοψίζει τις ιδιαιτερότητες της εν λόγω έκδοσης του τετράθυρου sportscar της. Ξεκινώντας από την προσαρμοζόμενη αερανάρτηση (Adaptive Air Suspension) που περιλαμβάνει και PASM (Porsche Active Suspension management).

Συνδυάζοντας εικόνες από την Panamera εν κινήσει σε αστικό τοπίο, με εικόνες από τη διαδικασία δημιουργίας της, τονίζει ακόμα ιδιαιτερότητες όπως τα φιμέ τζάμια, την πανοραμική οροφή, τις αλουμινένιες επενδύσεις του ταμπλό σε μαύρο «βουρτσισμένο» χρώμα, το GT σπορ τιμόνι και τις Exclusive Design Sport ζάντες 21 ιντσών που είναι σε χρώμα Satin Platinum.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμα, τα ιδιαίτερα φωτιστικά σώματα με το δυναμικό σύστημα φωτισμού Porsche Dynamic Lighting System Plus (PDLS+), τις πόρτες ήπιου κλεισίματος, τα θερμαινόμενα καθίσματα 14 ρυθμίσεων (με κύκλωμα ψύξης στα εμπρός), το ηχοσύστημα της Bose κ.α.

Ανακαλύψτε την Porsche Panamera Platinum Edition, που έρχεται στην ευρωπαϊκή αγορά την Άνοιξη του 2022, στο video που ακολουθεί...

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ