Δείτε το πρώτο trailer της ταινίας Gran Turismo (video)

Gran Turismo

Μετά την επιτυχία του «Super Mario Bros» και του «The Last of Us» του HBO, οι μεταφορές βιντεοπαιχνιδιών στις κινηματογραφικές αίθουσες ως ταινίες πλέον, φαίνεται πως σιγά σιγά γίνονται μόδα.

Αυτή τη φορά είναι η σειρά του Gran Turismo, του δημοφιλέστατου παιχνιδιού του PlayStation, με αγώνες αυτοκινήτων. Το σενάριο βασίζεται σε αληθινή ιστορία του Jann Mardenborough, ο οποίος από πρωταθλητής στην GT Academy, έφτασε να αγωνίζεται με πραγματικά αυτοκίνητα.

Πρωταγωνιστές θα είναι ο Orlando Bloom και ο David Harbour, ενώ σκηνοθετεί ο Neill Blomkamp, ευρύτερα γνωστός από το District 9. Από το trailer σίγουρα δεν μπορούμε να κρίνουμε και πολλά, επομένως άποψη για την αξία και την σπουδαιότητά της δεν έχουμε. Η υπόθεση δεν μοιάζει και τόσο συγκλονιστική, για να είμαστε ειλικρινείς, ωστόσο μια περιέργεια για την παρακολούθησή της υπάρχει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι κι αλλιώς, πρόκειται για μια ταινία δράσης, κυρίως για άντρες, ώστε να περάσουν ένα ευχάριστο 2ωρο ψυχαγωγίας, χαλαρώνοντας από τις υποχρεώσεις και τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Αδιάφορη λοιπόν, δεν θα την αποκαλέσουμε.

Στην πρόσφατη μνήμη μας έρχεται και η αμφισβήτηση για την «The Lego Movie», όμως τελικά όπως αποδείχθηκε ήταν μία από τις καλύτερες ταινίες κινουμένων σχεδίων. Εν τω μεταξύ αναμένεται εκτός των άλλων και η Barbie, οπότε ας μην προτρέχουμε να πάρουμε θέση.

Το Gran Turismo θα προβληθεί στις 11 Αυγούστου.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ