Πρεμιέρα σήμερα για την ταινία Gran Turismo (video)

Gran Turismo

Ήρθε η μεγάλη μέρα για τους φίλους του δημοφιλούς video game Gran Turismo, αφού η ομώνυμη ταινία κάνει απόψε πρεμιέρα στου ελληνικούς κινηματογράφους.

Θα προσελκύσει το κοινό όχι μόνο του gaming αλλά παράλληλα, των αγώνων και του αυτοκινήτου. Γιατί παρότι δανείζεται στοιχεία από το παιχνίδι, στην πραγματικότητα είναι βιογραφική!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ταινία Gran Turismo είναι βασισμένη στην απίστευτη αληθινή ιστορία μιας ομάδας αουτσάιντερ: ενός σκληρά εργαζόμενου gamer τον οποίο υποδύεται ο Archie Madekwe, ενός πρώην οδηγού αγώνων τον οποίο ενσαρκώνει ο David Harbour (Stranger Things), καθώς και ένας ιδεαλιστής παράγοντας του μηχανοκίνητου αθλητισμού – τον οποίο υποδύεται ο Orlando Bloom (Pirates of the Caribbean, Troy, The Lord of the Rings).

Οι τρεις τους μαζί ρισκάρουν τα πάντα για να διακριθούν στις πίστες, σε μία ιστορία που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και την πορεία του ταλαντούχου Jann Mardenborough, από το sim racing, στις πραγματικές πίστες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ταινία Gran Turismo είναι μια συγκλονιστική, συναρπαστική, γεμάτη δράση ιστορία που αποδεικνύει πως τίποτα δεν είναι αδύνατο όταν είσαι γεννημένος για κάτι.

Πατήστε play στο video που ακολουθεί και θα πειστείτε να περάσετε το βράδυ σας σε ένα κινηματογράφο...

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ