Όταν ένας πιλότος συναντά το ProPILOT της Nissan (video)

Nissan ProPilot Assist

Είναι γνωστό ότι τα αεροπλάνα έχουν αυτόνομα συστήματα υποστήριξης και το πλήρωμα του αεροσκάφους είναι εξοικειωμένο με αυτά.

Τι συμβαίνει όμως όταν ένας πιλότος συναντά τον Pro-PILOT; Πως περιγράφεται η εμπειρία μιας συναρπαστικής βόλτας με το Nissan Ariya, εξοπλισμένο με ProPILOT Assist 2.0; Ο πίνακας οργάνων του ταμπλό στο Ariya, που μοιάζει με πιλοτήριο αεροσκάφους,  προσφέρει εξαιρετική θέα προς τα έξω, με φαρδιά και μεγάλα παράθυρα, σε συνδυασμό με ένα  ευρύχωρο εσωτερικό.

nissan propilot
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για όσους αναζητούν το πιο προηγμένο σύστημα υποβοήθησης οδηγού της Nissan, το σύστημα ProPILOT Assist 2.0 προσφέρει μια εμπειρία hands-off οδήγησης, με ακριβείς πληροφορίες θέσης και με αισθητήρες που επιτρέπουν στο αυτοκίνητο να στρίβει και να ακολουθεί την γραμμή της πορείας του με ευκολία. Το απλό και εύχρηστο σύστημα της Nissan απαιτεί ελάχιστες ρυθμίσεις και είναι ιδανικό για μεγάλα ταξίδια και οδήγηση μεγάλων αποστάσεων.

Δείτε στο βίντεο, τον πιλότο Arpa Abdullah και τον συγκυβερνήτη Hironori Konagamitsu να ταξιδεύουν με ένα Nissan Ariya με το ProPILOT Assist 2.0.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ