Ο Biden σανιδώνει το ηλεκτροκίνητο Hummer (Video)

Biden Hummer

Η επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στο Factory ZERO της GM συνοδεύθηκε από ένα σύντομο αλλά απολαυστικό test drive του ηλεκτροκίνητο Hummer.

Για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει στενά τις εξελίξεις των τελευταίων ετών στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία αξίζει ίσως να σημειώσουμε ότι η General Motors όχι μόνο αποφάσισε να αναβιώσει τον θρύλο του Hummer αλλά επέλεξε να χαρίσει στο επιβλητικό σε διαστάσεις και προδιαγραφές offroader μια ηλεκτροκίνητη υπόσταση.

Το νέο Hummer, λοιπόν, θα κινείται την αποκλειστική χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας και θα διαθέτει την αρχιτεκτονική ενός διπλοκάμπινου pickup ή αν προτιμάτε truck, στοχεύοντας για ευνόητους λόγους στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα η σημασία του ηλεκτροκίνητου Hummer για την General Motors αλλά και για το σύνολο των παραδοσιακών αυτοκινητοβιομηχανιών της Αμερικής είναι τέτοια, που έχει τραβήξει την προσοχή ακόμα και του Προέδρου των Η.Π.Α.

Biden Hummer

Ο λόγος για τον Joe Biden, ο οποίος για δεύτερη φορά μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, επισκέφθηκε το Factory Zero της GM με σκοπό να αποκομίσει ιδία άποψη για το μεγαλόπνοο σχέδιο της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Με αφορμή την εκκίνηση της παραγωγής του ηλεκτροκίνητο Hummer, ο Αμερικανός Πρόεδρος είχε την ευκαιρία να βρεθεί πίσω από το τιμόνι του ηλεκτροκίνητο του pickup, πραγματοποιώντας ένα σύντομο αλλά απολαυστικό test drive.

Γνωστός για την αγάπη του στο αυτοκίνητο, ο Joe Biden θέλησε να ζήσει από πρώτο χέρι τη αφοπλιστική επιτάχυνση του αμερικανικού pickup, η κορυφαία έκδοση του οποίου εφοδιάζεται με τρία ηλεκτρικά μοτέρ τα οποία αποδίδουν συνδυαστικά 1.000 ίππους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά το τέλος της σύντομης δοκιμής του ηλεκτροκίνητο Hummer, ο Biden ρώτησε αν υπάρχει κάποιος άλλος που θα ήθελε να ζήσει την ίδια, μοναδική εμπειρία, επιβεβαιώνοντας τις εντυπωσιακές δυνατότητες του θηριώδους pickup και τα όσα κατέγραψε μερικά δευτερόλεπτα νωρίτερα ο φακός της κάμερας.

Διαβάστε επίσης:ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ