Το Mercedes-AMG Project One στην πίστα

Mercedes-AMG Project One

Η Mercedes-AMG Petronas έχει σαρώσει τα τελευταία επτά χρόνια στη Formula 1 και ως καρπό αυτής της εμπλοκής και επιτυχίας, παρουσιάζει το Project One.

Ή τελοσπάντων, μας προετοιμάζει για αυτό με ένα νέο video. Διότι ακόμα, το γερμανικό θηρίο βρίσκεται στα τελικά στάδια της εξέλιξής του. Πλέον μηδαμινό καμουφλάζ, πατάει γκάζι στην πίστα και μας αποκαλύπτει πτυχές της μοναδικότητάς του.

Όπως είναι ήδη γνωστό, το πολυαναμενόμενο Hypercar δανείζεται τεχνολογία από το κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ στον πλανήτη. Όχι φιοριτούρες ή ένα μικρό, ανούσιο εξάρτημα αλλά ολόκληρη την υβριδική του μηχανή!

Συγκεκριμένα αυτή που έδινε ώθηση στη W06 που έκανε το νταμπλ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα F1 του 2015 – πράγμα που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της αυτοκίνησης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Mercedes-AMG Project One

Τι προσφέρει λοιπόν ο V6 1.6 λίτρων υβριδικός κινητήρας στην τροποποιημένη του έκδοση που τοποθετείται εντός του Project One; Πάνω από 1000 ίππους, δυνατότητα λειτουργίας ως τις 11.000 στροφές/λεπτό, τελική ταχύτητα που θα προσπερνά τα 350 χιλιόμετρα/ώρα.

Παρά την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της εξέλιξής του και τελικά της επίσημης παρουσιάσής του, το Project One έχει ξεπουλήσει. Όπως έχει ανακοινώσει η Mercedes-AMG, έχουν βρει αγοραστή και τα 250 κομμάτια που θα δημιουργήσει.

Μη-μετρήσιμο. Μη-συγκρίσιμο. Αυτό είναι το Project One.

Δείτε περισσότερα στο video:


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ