Το ηλεκτρικό πλάνο της Bentley

Bentley EXP10 Speed 6

Κάποτε Rolls-Royce και Bentley μάχονταν για το ποιος θα πουλήσει το πιο ακριβό, το πιο υπερβολικό μοντέλο. Όμως στην πορεία του χρόνου, αυτή η μάχη άλλαξε χαρακτήρα.

Ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς, τα δύο εμβληματικά brands πέρασαν στην πορεία σε μάχη με το χρόνο για να δημιουργήσουν το πρώτο τους SUV, με τη Bentley Bentayga να προλαβαίνει τη Rolls-Royce Cullinan.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα, το πεδίο μάχης είναι διαφορετικό – είναι ηλεκτρικό! Και οι δύο εταιρείες έχουν στόχο να έχουν μόνο αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα στη γκάμα τους από το 2030. Ποια θα το καταφέρει;

Στην περίπτωση της Bentley, αυτός ο στόχος υπάγεται σε ένα τολμηρό επιχειρηματικό πλάνο που ακούει στο όνομα Beyond100. Σύμφωνα με αυτό, από το 2025 και κάθε χρόνο, η βρετανική μάρκα θα λανσάρει και ένα νέο ηλεκτρικό μοντέλο! Το πρώτο αναμένεται να είναι SUV αλλά ακόμα, το ακριβές πλάνο δεν έχει διαρρεύσει.

Όμως το βίντεο που ακολουθεί δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το Beyond100 και τις υπόλοιπες δράσεις που έχει προγραμματίσει η Bentley, πέραν των αυτοκινήτων της, για να γίνει πιο «πράσινη». Με τεράστιες επενδύσεις στο εργοστάσιο του Κρού στην Αγγλία και στόχο το μηδενικό αποτύπωμα ρύπων μέσα στην επόμενη οκταετία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε περισσότερα πατώντας play!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ