Η συγκλονιστική De Tomaso P72 V12 εν δράσει

De Tomaso P72

Το ένδοξο όνομα της De Tomaso αναβιώνει με την P72, ένα επιβλητικό supercar που με κάθε ευκαιρία συγκλονίζει με την εμφάνιση και τον ήχο του.

Λίγο πριν αρχίσουν οι πρώτες παραδόσεις του μοντέλου (αναμένονται στις αρχές του 2023), ένα πρωτότυπο βρέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, με αφορμή το «Monterey Car Week 2022» που έλαβε χώρα στην California.

Τι κι αν εκεί ήταν τα πιο ξεχωριστά δημιουργήματα της αυτοκίνησης; Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν είχε τίποτα να ζηλέψει. Βασισμένη στα σχέδια της Apollo Intense Emozione, αποτίει φόρο τιμής στην αγωνιστική De Tomaso P72.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρώτη της εμφάνιση ήταν το 2019 στο Goodwood Festival of Speed αλλά πλέον εξελίχθηκε και είναι έτοιμη να τραβήξει τα βλέμματα. Εφοδιάζεται με V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα, που συνεργάζεται με σειριακό κιβώτιο.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο video του Project 1, ο ήχος της De Tomaso P72 φέρνει ανατριχίλα, ακόμα κι αν δεν πάει τέρμα γκάζι. Το ίδιο και η εικόνα της – ειδικά μέσα στο ομιχλώδες τοπίο στους δρόμους λίγο πέρα από το Monterey.

Δείτε το video, αξίζει το χρόνο σας...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ