Το εντυπωσιακό εσωτερικό της Porsche Mission R

Porsche Mission R Concept

Η Porsche ταρακούνησε το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Μονάχου με την αποκάλυψη του αγωνιστικού πρωτότυπου που ακούει στο όνομα Mission R.

Σας έχουμε ήδη παρουσιάσει τα βασικά της ατού και στοιχεία σχετικά με αυτή, που εντυπωσιάζουν: όπως για παράδειγμα τους 1088 ίππους (800 kW) που παράγονται από τους δύο ηλεκτροκινητήρες (435 από τον εμπρός άξονα και 653 από τον πίσω), την επιτάχυνση 0-100 χιλιόμετρα/ώρα που επιτυγχάνεται σε 2.5 δευτερόλεπτα, την τελική ταχύτητα που ξεπερνά τα 300 χιλιόμετρα/ώρα (επιδόσεις ανάλογες της 911 GT3 Cup) ή τη μπαταρία που παρότι 80 kWh, συνδυάζεται με ένα «πρωτοποριακό» σύστημα ανάκτησης ενέργειας.

Porsche Mission R Concept
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την εκτεταμένη χρήση «πράσινων» υλικών όπως το ενισχυμένο πλαστικό από νηματοειδή στοιχεία (NFRP) αλλά και την εξωφρενικά ταχεία φόρτιση που στα 340 kWh εξασφαλίζει ανάκτηση του 90% της ενέργειας εντός μόλις 15 λεπτών.

Όμως αυτή τη φορά, θα εστιάσουμε στο εξίσου εντυπωσιακό εσωτερικό. Με ξεναγό τον επικεφαλής εσωτερικού σχεδιασμού της Porsche, Markus Auerbach.

Ο Γερμανός παρουσιάζει τον εσωτερικό κόσμο αυτού του εντυπωσιακού δημιουργήματος: την ψηφιακή οθόνη στο τιμόνι, τον πίνακα οργάνων που ενσωματώνει και τις λήψεις από τις κάμερες που αντικαθιστούν τους καθρέφτες, την οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα, το φουτουριστικό σχέδιο και πολλά άλλα, άκρως ενδιαφέροντα.

Περισσότερα στο video που ακολουθεί...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ