Το ατύχημα του Fourmaux στο Ράλλυ Σαρδηνίας

Adrien Fourmaux

Το Ράλλυ Ιταλίας Σαρδηνίας ήταν το πιο σκληρή έως τώρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2022. Με χωμάτινες ειδικές διαδρομές που έκρυβαν πολλές παγίδες, πράγμα που διαπίστωσαν αρκετά πληρώματα.

Δεν έφτασαν όλοι στον τερματισμό το μεσημέρι της Κυριακής, δεν είχαν όλοι ρόδινο τριήμερο. Κι ένας από αυτούς που δεν πήραν αυτό που ήθελαν στον πέμπτο γύρο της σεζόν, ήταν ο Adrien Fourmaux.

O οδηγός της M-Sport επισκεπτόταν για τέταρτη φορά το νησί της Μεσογείου αλλά πρώτη φορά με κορυφαίας κατηγορίας αγωνιστικό. Και έχοντας κάνει κακό ξεκίνημα στη σεζόν, ήθελε όσο τίποτα ένα καλό αποτέλεσμα.

Όμως ο Γάλλος δεν πήρε αυτό που ήθελε. Στο όγδοο χιλιόμετρο της ειδικής διαδρομή « Monte Lerno di Pattada», με την οποία ολοκληρωνόταν το δεύτερο σκέλος του ράλλυ, έχασε τον έλεγχο και βγήκε εκτός δρόμου, προκαλώντας ζημιές στο Ford Puma Rally1.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε το ατύχημα στο ξεκίνημα του video...

Μετά από πέντε ράλλυ, ο Fourmaux μετρά τέσσερις εγκαταλείψεις και μόνο ένα τερματισμό, στην Πορτογαλία. Εκεί ήταν ένατος, με αποτέλεσμα να έχει στο ενεργητικό του μόλις 2 πόντους. Ο πρώτος, Kalle Rovanpera, έχει 120.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ