Ατελείωτη ευχαρίστηση με το Toyota GR Yaris

Toyota GR Yaris

Το μικρό στο μάτι αλλά τεράστιο σε επιδόσεις, Toyota GR Yaris, είναι ένα μοντέλο που ξέρει καλά πως να προσφέρει έντονες οδηγικές συγκινήσεις. Και το επιδεικνύει στο σύντομο, εκρηκτικό μα ταυτόχρονα και τρυφερά οικογενειακό video που ετοίμασαν οι Ιάπωνες.

Άλλωστε αυτό είναι ένα στοιχείο που τονίζουν στο λανσάρισμά του: πως μπορεί να εξασφαλίζει άνετες αστικές μετακινήσεις στην καθημερινότητα, όσο δηλαδή φορά τη «στολή» του Clark Kent. Γιατί όταν φορέσει τη στολή του «Superman»… γίνεται χαμός.

Ο νέος 3κυλινδρος, υπέρ-τροφοδοτούμενος 1.600αρης βενζινοκινητήρας που κρύβεται κάτω από το καπό, προσφέρει 261 PS ισχύος και 360 Nm ροπής. Τα 0-100 km/h έρχονται σε 5.5 δευτερόλεπτα, το ταβάνι σε ότι αφορά στην ταχύτητα είναι τα 230 km/h.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και ποιος ιδανικότερος για να μας κάνει επίδειξη των παραπάνω από τον Jari-Matti Latvala; Τον Φινλανδό που είναι πλέον επικεφαλής στη Toyota Gazoo Racing αλλά οδήγησε για αυτή τις τρεις τελευταίες σεζόν της πλούσιας καριέρας του! Ο Latvala κέρδισε συνολικά 18 ράλι, δύο εξ αυτών με το Yaris WRC, με το οποίο είχε κι άλλες 8 παρουσίες στο βάθρο.

Έχοντας όμως κρεμάσει το αγωνιστικό του κράνος, στο video που ετοίμασε η Toyota έχει απλά το ρόλο του... θείου, που περνά μία απολαυστική ημέρα με την ανιψιά του και το GR Yaris. Πολύ απολαυστική ημέρα.

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ