Volvo Experience: Μοναδική εμπειρία ιδιοκτησίας ενός Volvo

Volvo Experience

Η Volvo διαθέτει στο οπλοστάσιό της πλειάδα από υπερσύγχρονα, γεμάτα τεχνολογία και σαγηνευτικά σε εμφάνιση μοντέλα, που αποτελούν συνώνυμα της ασφάλειας. Προηγμένα δημιουργήματα ενός διαρκώς εξελισσόμενου brand που ανάγει την εμπειρία με το αυτοκίνητό σας σε άλλο επίπεδο.

Βλέπετε, όταν αποκτάτε ένα Volvo, αποκτάτε πολλά περισσότερα από ένα αυτοκίνητο. Πέραν της καθημερινής συμβίωσης που μετατρέπει τις μετακινήσεις σας σε ευχάριστα διαλείμματα από την… ανία, απολαμβάνετε αυτό που ο κατασκευαστής έχει ονομάσει πετυχημένα ως «Εμπειρία Volvo». Ένα νέο μοντέλο ιδιοκτησίας που δημιουργήθηκε για να σας προσφέρει καλύτερο επίπεδο ζωής, με λιγότερο άγχος.

Volvo Experience
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα μοντέλο που αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο τη σιγουριά που αισθάνονται οι κάτοχοι Volvo, οδηγώντας αυτοκίνητα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στο χρόνο. Συνοδευόμενο με Εγγύηση Ανταλλακτικών για τον Πελάτη Εφ’ όρου Ζωής, χάρη στην οποία πληρώνετε μόνο μία φορά για το ανταλλακτικό και έκτοτε, καλύπτεστε για πάντα σε περίπτωση αντικατάστασης από εργοστασιακό ελάττωμα!

Δείτε εδώ όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το Volvo Experience

Μία εγγύηση που καλύπτει τα ανταλλακτικά που δεν θεωρούνται αναλώσιμα, τα οποία αγοράζονται και τοποθετούνται μέσω του Επίσημου Δικτύου Volvo, παραμένοντας σε ισχύ για όσο χρονικό διάστημα διατηρείτε την κυριότητα του Volvo σας και παρέχοντάς σας μακροχρόνια κάλυψη και επιπλέον σιγουριά. Πράγμα που αποδεικνύει την προσήλωση της Volvo τόσο στην κατασκευή ποιοτικών αυτοκινήτων, όσο και στη φροντίδα όσων επιλέγουν τα προϊόντα της, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να μειώσουν ακόμη περισσότερο το κόστος χρήσης.

Volvo Experience
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όμως εκτός από τη ξεγνοιασιά για τον πελάτη, προτεραιότητα αποτελεί η ασφάλεια σας και για αυτό, ένα ζωτικό εξάρτημα είναι το γνήσιο παρμπρίζ. Η στιβαρότητα του είναι ύψιστης σημασίας για τη δομική συνοχή του αυτοκινήτου. Σε περίπτωση σύγκρουσης, για παράδειγμα, η ανθεκτικότητα του αμαξώματος σχετίζεται με ιδιότητες του παρμπρίζ που επηρεάζουν άμεσα τον τρόπο με τον οποίο παραμορφώνεται το αυτοκίνητο.

Παράλληλα, ίσως δεν το γνωρίζετε αλλά εκτός από το να εξασφαλίζει εξαιρετική, απρόσκοπτη ορατότητα του δρόμου, το παρμπρίζ είναι αναπόσπαστο τμήμα της ομπρέλας ασφάλειας του Volvo σας, ενσωματώνοντας περισσότερα από 20 συστήματα ασφαλείας!

Η μονάδα κάμερας / ραντάρ, που φιλοξενείται στο άνω τμήμα του παρμπρίζ, ενεργοποιεί το City Safety που ανιχνεύει ενδεχόμενους κινδύνους στο δρόμο, καθώς και άλλες τεχνολογίες ασφαλείας όπως το φρενάρισμα σε διασταύρωση, το Lane Keeping Aid που σας κρατάει στη λωρίδα σας, το προσαρμοζόμενο cruise control και καθιστά εφικτή την λειτουργία του Head Up Display.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γι’ αυτό και η αντικατάστασή του σε έναν Επίσημο Επισκευαστή Volvo, εξασφαλίζει πως θα έχετε ένα γνήσιο παρμπρίζ που θα εγκατασταθεί από πιστοποιημένους τεχνικούς, με τη χρήση ειδικών συγκολλητικών ουσιών Volvo και τόσο αποτελεσματικά, όπως όταν εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά στο εργοστάσιο. Και το σημαντικότερο: η μονάδα κάμερας/ραντάρ, θα επαναρυθμιστεί μέσω της ειδικής διαδικασίας ενεργοποίησης του διαγνωστικού συστήματος επιβατικών αυτοκινήτων της Volvo, το VIDA.

Volvo Experience

Το Volvo Experience όμως δεν σταματά εκεί. Η Σουηδική μάρκα είναι οι άνθρωποί της. Και η επίσκεψή σας στις εγκαταστάσεις της δεν είναι απλώς ένα service. Εκεί, ξέρετε με σιγουριά, πως υπάρχει κάποιος που γνωρίζει το αυτοκίνητό σας μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.

Αυτός είναι ο Προσωπικός σας Σύμβουλος Service, που θα σας υποδεχθεί στο προγραμματισμένο σας ραντεβού, θα απλοποιήσει στο μέγιστο την επίσκεψή σας και θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και φυσικά, δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι με την αγορά ενός καινούργιου Volvo εξασφαλίζετε εγγύηση για 5 χρόνια ή 100.000 χιλιόμετρα. Με αυτόν τον τρόπο, απολαμβάνετε περισσότερη προστασία από απρόβλεπτες δαπάνες επισκευής και μένετε συνεχώς προστατευμένοι από κάθε… αναποδιά.

Κατεβάστε την εφαρμογή Volvo Cars για να λάβετε προσωπική βοήθεια ή επισκεφτείτε τον ιστότοπο υποστήριξης της Volvo

Volvo XC90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ