Πού μπορείς να αποκτήσεις 100% εγγυημένα μεταχειρισμένα

Volvo Selekt εγγυημένα μεταχειρισμένα 2022

Κάντε δικό σας ένα μεταχειρισμένο Volvo εξασφαλίζοντας τις εγγυήσεις και την ηρεμία μυαλού που προσφέρει απλόχερα η ελληνική αντιπροσωπεία μέσω του Volvo Selekt.

Ακολουθώντας τις υψηλές προδιαγραφές και τα αυστηρά κριτήρια επιλογής που την χαρακτηρίζουν σε όλους τους τομείς, η Volvo προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους πελάτες της και στην ελληνική επικράτεια μέσω της υπηρεσίας πώλησης μεταχειρισμένων μοντέλων της Volvo Selekt.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι η ελληνική αντιπροσωπεία, μέσω και των επίσημων διανομέων της σε όλη τη χώρα, είναι σε θέση να προσφέρει μεταχειρισμένα Volvo σε άριστη κατάσταση τα οποία ακολουθούνται από ένα ελκυστικότατο πακέτο εγγυήσεων, το οποίο και κάνει την αγορά τους άκρως ενδιαφέρουσα.

Η Volvo επιλέγει τα καλύτερα διαθέσιμα μεταχειρισμένα με τον έλεγχο να πραγματοποιείται από το εξειδικευμένο προσωπικό της σε περισσότερα από 100 σημεία. Έπειτα από τους εγκεκριμένους ελέγχους τα εν λόγω μεταχειρισμένα βελτιώνονται σε όλα τα σημεία που θεωρείται απαραίτητο με γνήσια ανταλλακτικά, εξαρτήματα και αναλώσιμα, ενώ στη συνέχεια γίνονται ακόμη καλύτερα καθώς ενσωματώνονται σε αυτά οι τελευταίες αναβαθμίσεις που αφορούν στο λογισμικό τους.

Volvo Selekt εγγυημένα μεταχειρισμένα 2022

Όλα τα επίσημα μεταχειρισμένα Volvo συνοδεύονται από ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών after sales το οποίο περιλαμβάνει:

  • 30 ημέρες, εγγύηση ικανοποίησης 1000 χιλιομέτρων
  • 12 μήνες εγγύηση απεριόριστων χιλιομέτρων
  • 12μηνη Οδική βοήθεια Volvo Assistance
  • Τελευταίες αναβαθμίσεις λογισμικού
  • Επιλέγμενο προσεκτικά σε περισσότερα από 100 σημεία
  • Volvo Γνήσια ανταλλακτικά

Να σημειωθεί ότι η εγγύηση των 12 μηνών, η οποία καλύπτει όλα τα βασικά μηχανικά και ηλεκτρικά εξαρτήματα, προσφέρεται σε αυτοκίνητα Volvo έως 5 ετών και με λιγότερα από 150.000 χλμ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα η Volvo παρέχει εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο και, αν χρειαστεί, ρυμούλκηση του αυτοκινήτου σας στον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Volvo, διανυκτέρευση ή αυτοκίνητο για την εξυπηρέτησή σας.

Volvo Selekt εγγυημένα μεταχειρισμένα 2022

Επίσης τα αυτοκίνητα που φέρουν τη «σφραγίδα» Volvo Selekt είναι ελεγμένα για ΚΤΕΟ. Αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα από την ηλικία του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου Volvo Selekt, είναι ελεγμένο για την πλειονότητα των μηχανικών μερών που μπορεί να προκαλέσουν αποτυχία του ελέγχου.

Αναμφίβολα highlight στις εγγυήσεις που προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία, δείχνοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη που έχει στις επιλογές των μεταχειρισμένων της είναι η «Εγγύηση Ικανοποίησης 30 Ημερών». Πολύ απλά η Volvo δεσμεύεται στην διασφάλιση της ικανοποίησης σας κατά 100%, αν αγοράσετε ένα εγκεκριμένο μεταχειρισμένο μοντέλο της. Στην αντίθετη περίπτωση μπορείτε να το επιστρέψετε στην ελληνική αντιπροσωπεία μέσα σε διάστημα 30 ημερών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε εδώ τα επιλεγμένα μεταχειρισμένα Volvo Select με τιμές που ξεκινούν από τα 13.480 ευρώ και επιλέξτε το επόμενο μοντέλο σας.

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ