Τέλη κυκλοφορίας 2023: Έτσι θα προλάβεις να τα πληρώσεις σε δόσεις χωρίς πιστωτική

Hellas Direct 1

Λήγει σε λίγες ημέρες η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας και με τη νέα πλατφόρμα wallet+, της Hellas Direct, όλοι μπορούμε να τα εξοφλήσουμε άμεσα και με δόσεις χωρίς χρήση πιστωτικής.

Η ιδιοκτησία ενός αυτοκινήτου δεν αποτελεί επένδυση που πληρώνεις μια φορά και μετά ησυχάζεις. Το κόστος χρήσης του είναι μια εντελώς διαφορετική, πολυσύνθετη και τις περισσότερες φορές ακριβή υπόθεση που διαφεύγει από αρκετούς, ενώ όσοι γνωρίζουν τι αφορά προσπαθούν να το ξεχάσουν.

Η αλήθεια όμως είναι ότι πρόκειται για πάγια έξοδα του αυτοκινήτου, που το ακολουθούν σε όλη του την ζωή και επιβαρύνουν την τσέπη του ιδιοκτήτη, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να τον φέρουν αντιμέτωπο και με πιθανό πρόστιμο. Ένα από αυτά τα ετήσια πάγια έξοδα είναι και τα τέλη κυκλοφορίας που πρέπει να τα πληρώσουν όλοι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Hellas Direct 5

Ειδικά αυτές τις μέρες που είναι και οι τελευταίες της προθεσμίας για την πληρωμή τους, η Hellas Direct έρχεται να βάλει τέλος σε αυτό το άγχος, μετατρέποντας την εξόφλησή τους σε μια απλή, γρήγορη και τυπική διαδικασία.

Η έξυπνη λύση ονομάζεται wallet+ και αφορά όλους τους οδηγούς, είτε έχουν ασφαλίσει στην Hellas Direct το όχημά τους είτε όχι. Πρόκειται για ένα μοναδικό πρόγραμμα χρηματοδότησης που δίνει την δυνατότητα να καλυφθούν με ευέλικτο και έξυπνο τρόπο όλες οι ανάγκες του αυτοκινήτου, μοιράζοντας το κόστος σε δόσεις χωρίς την χρήση πιστωτικής.

Υπενθυμίζουμε ότι, τα ειδοποιητήρια για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2023 έχουν αναρτηθεί στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ από τον Νοέμβριο και μέσω της εφαρμογής myCar μπορείτε να τα εξοφλήσετε εύκολα και γρήγορα, ακόμα και τώρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Hellas Direct 2

Η προθεσμία πληρωμής των τελών, μετά την παράταση που δόθηκε, λήγει στις 28 Φεβρουαρίου, και με την εφαρμογή wallet+ της Hellas Direct δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούμε μην ξεχαστούμε με την αποπληρωμή τους και «φορτωθούμε» πρόστιμο. 

Με απλά και γρήγορα βήματα, η πλατφόρμα wallet+ δίνει τη δυνατότητα σε όλους, ασφαλισμένους ή μη στην Hellas Direct, να εξοφλήσουν τα τέλη κυκλοφορίας με άμεση χρηματοδότηση, σε δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα και χωρίς άγχος.

Hellas Direct 3
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα, το wallet+ προσφέρει για ποσά από 20 έως 350 ευρώ τη δυνατότητα άμεσης χρηματοδότησης και εξόφλησης σε 4 μηνιαίες δόσεις με 0% επιτόκιο, δηλαδή το δημοφιλές BNPL (Buy Now Pay Later) μοντέλο πληρωμών. Για ποσά από 351 έως 2.000 ευρώ, προσφέρεται χρηματοδότηση με σταθερό επιτόκιο καθ’ όλη τη διάρκεια της αποπληρωμής και 6 ή 12 δόσεις.

Η συγκεκριμένη χρηματοδότηση παρέχεται από συνεργαζόμενες τράπεζες μέσα από μια πολύ γρήγορη διαδικασία: όλα γίνονται online, η έγκριση του δανείου είναι άμεση και δεν απαιτεί χρήση πιστωτικής κάρτας, ούτε απαραίτητα την ύπαρξη internet banking λογαριασμού.

Hellas Direct 4

Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί ότι στη νέα του μορφή, το wallet+ υποστηρίζει όλες τις υπηρεσίες φροντίδας και χρήσης του αυτοκίνητου (service, επισκευές, τέλη κυκλοφορίας και σύντομα αλλαγή ελαστικών), ανεξάρτητα από το εάν είμαστε ή όχι ασφαλισμένοι στην Hellas Direct. Εξάλλου, η τήρηση του χρονοδιαγράμματος της συντήρησης, η επισκευή όλων των έκτακτων βλαβών, καθώς και η έγκαιρη αλλαγή ελαστικών, φροντίζουν για ασφάλεια στις μετακινήσεις και πρόληψη μεγάλων επικείμενων προβλημάτων που κοστίζουν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δημιουργία της αναβαθμισμένης πλατφόρμας wallet+ της Hellas Direct έχει ως στόχο να προσφέρει λύσεις για όλα τα έξοδα του αυτοκινήτου, με τον πιο εύκολο και απλό τρόπο. Έτσι ώστε όλοι οι οδηγοί να μπορούν να ανταποκριθούν σε πάγιες ή έκτακτες ανάγκες την ώρα που πρέπει.

Δείτε αναλυτικά εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ