Τα καλύτερα deals στο leasing -Ποιες προτάσεις αξίζουν τώρα

Leasing

Το leasing αυτοκινήτου έχει μπει για τα καλά στα αυτοκινητικά δρώμενα της χώρας μας τα τελευταία δέκα χρόνια, προσφέροντας ευελιξία, ευκολία στη χρήση του αυτοκίνητου, αλλά και πολλά οικονομικά πλεονεκτήματα.

Η διαδικασία αγοράς ενός αυτοκινήτου έχει διαφοροποιηθεί αρκετά και πλέον προσφέρονται αρκετοί τρόποι απόκτησης και χρήσης ενός οχήματος, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και το leasing.

Το κύριο πλεονέκτημα του leasing αποτελεί το προκαθορισμένο μηνιαίο μίσθωμα, χωρίς τα παραδοσιακά πάγια έξοδα που γνωρίζουμε (τέλη κυκλοφορίας, συντήρηση, κόστος ελαστικών, αντικατάσταση οχήματος εφόσον απαιτηθεί και άλλα πολλά). Πριν προχωρήσουμε στην ανάλυση κάποιων βασικών χαρακτηριστικών γύρω από το leasing, αξίζει να σημειώσουμε πως η μίσθωση αυτοκινήτου αποτελεί μια σύγχρονη παγκόσμια τάση που αυξάνει συνεχώς τα μερίδια της, με την ελληνική αγορά να ακολουθεί με γοργούς ρυθμούς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
leasing

-Τι είναι το leasing;

Το leasing είναι η υπηρεσία χρονομίσθωσης ενός καινούριου οχήματος, κατά την οποία ο πελάτης πληρώνει μηνιαίο μίσθωμα και επιβαρύνεται επιπλέον μόνο με τα έξοδα καυσίμου.

-Τι περιλαμβάνει το μηνιαίο μίσθωμα;

Όλες τις υπηρεσίες που θα χρειαστεί το αυτοκίνητο, όπως συντήρηση, αλλαγή ελαστικών, μικτή ασφάλιση του οχήματος, τέλη κυκλοφορίας, διαχείριση ατυχημάτων και βλαβών, οδική βοήθεια.

-Πως υπολογίζεται το μηνιαίο μίσθωμα;

Προκύπτει υπολογίζοντας την αξία του αυτοκινήτου, τη διάρκεια μίσθωσης, τα συμφωνημένα ετήσια χιλιόμετρα και το σύνολο των υπηρεσιών που σας παρέχει η εταιρεία χρονομίσθωσης.

leasing
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

-Τι γίνεται στη λήξη του συμβολαίου;

Ο πελάτης επιστρέφει το αυτοκίνητο και προχωρά στη χρονομίσθωση ενός άλλου. Αν όμως θέλει, έχει τη δυνατότητα να το κάνει δικό του, εξαγοράζοντάς το.

-Ποια είναι η φορολογική διαχείριση του leasing;

Το μηνιαίο τιμολόγιο καταχωρείται στα έξοδα του μισθωτή αλλά οι λεπτομέρειες και η ακριβής φορολογική διαχείριση διαφέρουν ανάλογα με τη νομική μορφή του.

-Ποιος μπορεί να κάνει leasing;

Όλοι, καθώς απευθύνεται τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε ιδιώτες.

-Μπορεί να γίνει χρήση leasing για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο;

Υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις και βάσει όρων που θέτει η κάθε εταιρεία χρονομίσθωσης, να μπορεί να υπάρξει leasing σε μεταχειρισμένο.

Για να σας διευκολύνουμε στη σωστή επιλογή αγοράς καινούριου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου μέσω χρονομίσθωσης, ψάξαμε και βρήκαμε 5 από τα καλύτερα Deals που μπορεί κάποιος να βρει αυτή τη στιγμή στην αγορά του leasing. Ας τα γνωρίσουμε.

Arval Leasing

Arval 1
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Arval είναι παγκόσμιος πάροχος λύσεων κινητικότητας με δραστηριότητα σε περισσότερες από 30 χώρες με 300.000 και πλέον πελάτες και στόλο που ξεπερνά το 1.500.000 οχήματα. Αναπτύσσει τις δραστηριότητές της στον τομέα της μετακίνησης, που περιλαμβάνει πέραν της μακροχρόνιας μίσθωσης οχημάτων και της ευέλικτης μεσοπρόθεσμης μίσθωσης (από 1 έως 24 μήνες), προτάσεις όπως το συνεπιβατισμό (ride sharing), το διαμοιρασμό οχημάτων (car sharing), ποδηλάτων ή άλλων δίτροχων, ή ακόμη και τη διάθεση εφαρμογών που επιτρέπουν τη διαχείριση διαφορετικών μέσων μετακίνησης.

Η Arval Hellas ιδρύθηκε το 2007 και η σταδιακή ανάπτυξή της στον ελλαδικό χώρο μετρά σήμερα πάνω από 400 εταιρικούς πελάτες με στόλους επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων. Η συμβουλευτική προσέγγιση των ανθρώπων της Arval, σε συνδυασμό με τα ψηφιακά εργαλεία που έχει διαθέσιμα για τη μέτρηση της απόδοσης του στόλου, της εξασφαλίζουν την αναγνώριση και την επιβράβευση από τους μεγάλους εταιρικούς της πελάτες.

Arval 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρωταρχική δραστηριότητά της, αυτή της λειτουργικής μίσθωσης οχημάτων, πλαισιώνεται από υπηρεσίες όπως η 24ωρη διαχείριση ατυχήματος, η άμεση διάθεση οχήματος αντικατάστασης, η συντήρηση του οχήματος σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευή, η αλλαγή ελαστικών σε τακτά χρονικά διαστήματα, η υπηρεσία pick up & delivery, η παροχή 24ωρης οδικής βοήθειας σε περίπτωση βλάβης και άλλες, που έχουν όλες στόχο να «κρατούν τους πελάτες της Arval σε κίνηση».

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η Arval έχει θέσει ως φιλόδοξο στόχο τη μείωση των ατυχημάτων κατά 10% μέχρι το 2025 σε σύγκριση με το 2019, τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα, την εξοικονόμηση ενέργειας, την ασφάλεια των οδηγών και την προώθηση του Eco Driving, ενώ για κάθε αυτοκίνητο που μισθώνει φυτεύει ένα δέντρο με τη βοήθεια διεθνών οργανισμών.

Διαβάστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το Arval Leasing

Avis 

Avis 1
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι σύγχρονοι καταναλωτές έχουν, τα τελευταία χρόνια, στραφεί σε ευέλικτους τρόπους απόκτησης αυτοκινήτου. Και ποια είναι η καλύτερη επιλογή; Μα το leasing για ιδιώτες και επαγγελματίες φυσικά, η μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτου! Γιατί είναι ο πιο ευέλικτος και ξέγνοιαστος τρόπος, πολύ πιο εύκολος από την κλασσική αγορά αυτοκινήτου. Και ειδικά όταν μιλάμε για την υπηρεσία Avis Easy Leasing.

Το Avis Leasing προσφέρει την ευελιξία, την ανεμελιά και την άνεση που όλο και περισσότεροι καταναλωτές πλέον αναζητούν. Με το leasing, λοιπόν, μπορεί κανείς να αποκτήσει ένα απόλυτα καινούργιο αυτοκίνητο, με τα χαρακτηριστικά που ο ίδιος επιθυμεί και να το χρησιμοποιήσει για 3 έως 5 χρόνια. Ο κάθε ενδιαφερόμενος, είτε επαγγελματίας, είτε ιδιώτης μπορεί να βρει μια ευρεία ποικιλία από προσφορές  αυτοκινήτων και να επιλέξει Online τα χαρακτηριστικά του συμβολαίου του είτε να το διαμορφώσει εξ ’ολοκλήρου στα μέτρα του. Στις προσφορές με την ένδειξη Avis Easy Leasing, κάθε χρήστης μπορεί να ορίσει Online τα παρακάτω χαρακτηριστικά του συμβολαίου του: Διάρκεια Συμβολαίου, Επιλογή Προκαταβολής ή μη, Χρώμα αυτοκινήτου, Ετήσια Χιλιόμετρα χρήσης αυτοκινήτου ώστε το leasing συμβόλαιο να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες του Ενώ αυτόματα θα ενημερωθείς για τη διαθεσιμότητα και την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης του αυτοκινήτου σου.ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και τι περιλαμβάνει το all Inclusive μίσθωμα leasing; Το μηνιαίο μίσθωμα του συμβολαίου περιλαμβάνει οποιαδήποτε δαπάνη χρήσης, όπως τα τέλη κυκλοφορίας, την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, τα σέρβις, παντός είδους συντήρηση αλλά και την αλλαγή ελαστικών.

Με το Avis Easy Leasing, η υπογραφή συμβολαίου είναι μια απλή διαδικασία που όλα τα στάδια μπορούν να γίνουν 100% online χωρίς να απαιτείται αποστολή εγγραφών ή επίσκεψη σε φυσικό κατάστημα. Όλα τα απαραίτητα βήματα για την υπογραφή και ολοκλήρωση του συμβολαίου μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά, χωρίς καθυστερήσεις:.  Μετά το τέλος της παραγγελίας, μπορείς να παρακολουθείς σε real time την πορεία του νέου σου αυτοκινήτου, μέχρι την τελική παράδοση σε εσένα.!

Με όλα αυτά, σίγουρα έχεις πια πειστεί να γίνεις κι εσύ μέρος εκείνων που αγαπούν κι επιλέγουν Avis Easy Leasing. Μπες στο myavis.gr και απόκτησε σήμερα κιόλας το αυτοκίνητο των ονείρων σου.

Kαι αν ακόμα δεν έχεις αποφασίσει τι θες να κάνεις με το επόμενο αυτοκίνητό σου, τότε δοκίμασε και κάνε Switch, το νέο ευέλικτο πρόγραμμα μηνιαίας μίσθωσης που προσφέρει η Avis – χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς προκαταβολή και με άμεση παραλαβή αυτοκινήτου σε 2 μέρες!

Διαβάστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το Avis Easy Leasing

FlexCar

FlexCar 1
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η FlexCar προσφέρει μοναδικές και καινοτόμες υπηρεσίες που δημιουργούν έναν πολύ ευέλικτο τρόπο στην ελληνική αγορά για την απόκτηση καινούργιων αυτοκινήτων αλλά και μοτοσυκλετών.

Για την ακρίβεια, υπάρχει μεγάλη ελευθερία επιλογών και «κινήσεων» για κάθε χρήση και ανάγκη. Με αυτό τον τρόπο, οι πελάτες απολαμβάνουν το μοντέλο που θέλουν χωρίς δεσμεύσεις και φυσικά όλα τα έξοδα πληρωμένα, με το συμβόλαιο που θα υπογράψουν να είναι ανοιχτό αορίστου χρόνου και να προβλέπει ένα σταθερό ποσό κάθε μήνα για τη χρήση του.

Σε σχέση με τον ανταγωνισμό, τα βασικότερα προνόμια που προσφέρει η FlexCar είναι η αποδέσμευση του οχήματος ανά πάσα στιγμή χωρίς καμία υποχρέωση, καθώς και η εξαγορά του οποιαδήποτε στιγμή στη διάρκεια του μίσθωσης.

FlexCar 2

Στην FlexCar υπάρχει ελάχιστη, υπό προϋποθέσεις επιστρέψιμη προκαταβολή, μηδενική εγγύηση ενώ παρέχεται η απόλυτη ευελιξία στη διάρκεια χρήσης του FlexCar αυτοκινήτου σας. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε το αυτοκίνητο που θέλετε, να το έχετε διαθέσιμο σε περίπου 10 εργάσιμες ημέρες και να το κρατήσετε για όσο καιρό επιθυμείτε. Απλά καταβάλλετε ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα, χωρίς ρήτρες, χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς κρυφές χρεώσεις για όσο καιρό θέλετε να οδηγείτε το FlexCar αυτοκίνητό σας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα οφέλη που προσφέρει η FlexCar στους νέους της πελάτες δεν τελειώνουν εδώ και χαρίζουν την απόλυτη ευελιξία. Και αυτό γιατί περιλαμβάνεται το κόστος συντήρησης και επισκευών, η μικτή ασφάλεια και το δικαίωμα αλλαγής αυτοκινήτου. Ακόμα, σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος, υπάρχει η δυνατότητα για παροχή οχήματος αντικατάστασης

Διαβάστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για τη FlexCar

Europcar Lease

Europcar 2

Η Kinsen Hellas με την υπηρεσία Europcar Lease προσφέρει μακροχρόνια μίσθωση επιβατηγών αυτοκινήτων σε εταιρίες και ιδιώτες μέσα από ευρεία γκάμα οχημάτων. Η υπηρεσία Europcar Lease αποτελεί τη βέλτιστη λύση επιλογής καινούριου αυτοκινήτου, καθώς σας προσφέρει προσιτό μηνιαίο μίσθωμα περιλαμβάνοντας όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεται το νέο σας αυτοκίνητο.

Η μακροχρόνια μίσθωση (leasing) μέσω της Europcar αποτελεί τον πιο έξυπνο τρόπο για να αποκτήσετε καινούριο αυτοκίνητο. Πληρώνετε ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα για τη χρήση του αυτοκινήτου, με την διάρκεια της μίσθωσης να έχει διάρκεια από 2 έως 5 έτη. Στο τέλος της μίσθωσης, μπορείτε να επιστρέψετε το αυτοκίνητο και να πάρετε ένα άλλο καινούριο ή να το εξαγοράσετε σε μία προκαθορισμένη τιμή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Europcar 2

Η Europcar διαθέτει προς μίσθωση όλα τα σύγχρονα μοντέλα της ελληνικής αγοράς και σας επιτρέπει να συνδιαμορφώσετε το κατάλληλο για εσάς πλάνο απόκτησης ενός νέου αυτοκινήτου. Επιλέγοντας την υπηρεσία Lease της Europcar, ο πελάτης εξασφαλίζει ένα μίσθωμα που περιλαμβάνει όλα τα πάγια έξοδα του αυτοκινήτου, όπως η συντήρηση, τα τέλη κυκλοφορίας, η αλλαγή των ελαστικών, η ασφάλισή του, η υπηρεσία οδικής βοήθειας και η δυνατότητα διαχείρισης και διεκπεραίωσης ατυχημάτων, καθώς και αυτοκίνητο αντικατάστασης σε περίπτωση προβλήματος.

Στο διάστημα από την παραγγελία και μέχρι την παράδοση του αυτοκινήτου υπάρχει η δυνατότητα παροχής αυτοκινήτου pre-delivery με σκοπό να μην μείνετε χωρίς μεταφορικό μέσο. Η συγκεκριμένη υπηρεσία ισχύει τόσο για τις εταιρίες όσο και για τους ιδιώτες πελάτες και μάλιστα με μίσθωμα αντίστοιχο του συμφωνημένου για παράδοση leasing αυτοκίνητου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο μισθωτής θα παραλάβει το νέου του αυτοκίνητο με όλα τα έξοδα κίνησης προσυμφωνημένα και καλυμμένα στο μηνιαίο μίσθωμα. Τέλος, με την ολοκλήρωση της περιόδου μίσθωσης, ο πελάτης επιστρέφει το αυτοκίνητο που είχε και μπορεί να προχωρήσει σε νέα μίσθωση.

Διαβάστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το Europcar Lease

SIXT Leasing

SIXT 1

Η υπηρεσία μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκινήτου κερδίζει συνεχώς έδαφος έναντι του συμβατικού τρόπου αγοράς ενός νέου μοντέλου, καθώς τα πλεονεκτήματα που παρουσιάζει για όλους είναι ευδιάκριτα και σαφή. Με αυτό τον τρόπο ο υποψήφιος πελάτης μπορεί να αποκτήσει ένα καινούριο αυτοκίνητο χωρίς να αναγκαστεί να εκταμιεύσει κάποιο μεγάλο ποσό, εκμηδενίζοντας παράλληλα και το ρίσκο της υψηλής απόσβεσης που έχει κάθε νέο αυτοκίνητο.

Με αυτά κατά νου και παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά αυτοκινήτου παγκοσμίως, η SIXT καταφέρνει να προσφέρει ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών με το κλειδί στο χέρι. Παράλληλα, τα θετικά που παρουσιάζει το leasing για ιδιώτες και επιχειρηματίες είναι ευδιάκριτα και χωρίς μικρά γράμματα ή αστερίσκους, προσφέροντας σε όλους το αυτοκίνητο που πραγματικά χρειάζονται.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
SIXT 2

Η SIXT διαθέτει εξειδικευμένες λύσεις για τις ανάγκες του κάθε οδηγού ξεχωριστά με ευελιξία και απλότητα, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση που έχει αποκτήσει όντας μεγάλος διεθνής παίχτης στον κλάδο της βραχυχρόνιας ενοικίασης (SIXT Rent a Car), μακροχρόνιας μίσθωσης (SIXT Leasing) και μηνιαίας συνδρομητικής υπηρεσίας (SIXT+). Τα προγράμματα ενοικίασης και μίσθωσης της SIXT μπορούν να συνδυάσουν υπηρεσίες mobility που να καλύπτουν βέλτιστα όλο το φάσμα αναγκών ενός ιδιώτη ή μιας επιχείρησης έχοντας πάντα ως δεδομένο ότι η ποιότητα των υπηρεσιών της βρίσκονται στο υψηλότερο σκαλί.

Το SIXT Leasing βασίζεται στην τεχνογνωσία και την εξειδίκευση που έχει αποκτήσει η εταιρεία σε διεθνές επίπεδο στον κλάδο της ενοικίασης και μακροχρόνιας μίσθωσης, δίνοντας την δυνατότητα στον υποψήφιο αγοραστή να αποκτήσει ένα καινούριο αυτοκίνητο με λογικό κόστος, που ταυτόχρονα περιλαμβάνει την συντήρησή του σύμφωνα με τις προδιαγραφές του εργοστασίου κατασκευής, την πλήρη ασφαλιστική του κάλυψη, την αντικατάσταση ελαστικών, τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας και φυσικά υπηρεσία αυτοκινήτου αντικατάστασης σε περίπτωση που το χρειαστεί ο πελάτης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το SIXT Leasing

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ