Πότε έρχεται στην Ελλάδα το νέο Nissan Qashqai

Nissan Qashqai 2021

Το νέo Nissan Qashqai βρίσκεται προ των πυλών της ελληνικής αγοράς, με τις πρώτες παραδόσεις του αυτοκινήτου να μετατίθενται για το τέλος του καλοκαιριού.

Εν μέσω… θέρους πρόκειται να πραγματοποιηθεί το επίσημο ντεμπούτο του νέου Nissan Qashqai στην ελληνική αγορά. Αν και οι πρώτες εκτιμήσεις ήθελαν την τρίτη γενιά του ιαπωνικού crossover να καταφθάνει στη χώρα μας στα τέλη Μαΐου, οι καθυστερήσεις που έχουν παρουσιαστεί στη γραμμή παραγωγής εξαιτίας και των ελλείψεων σε ημιαγωγούς, μεταθέτουν την άφιξη του αυτοκινήτου στους ελληνικούς δρόμους για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου.

Μάλιστα, ο μεγαλύτερος όγκος των αυτοκινήτων δεν θα είναι διαθέσιμος τον Αύγουστο αλλά τον Σεπτέμβριο, όταν και θα ξεκινήσουν οι παραδόσεις στους περισσότερους πελάτες, οι οποίοι έσπευσαν να προπαραγγείλουν την τρίτη γενιά του ιαπωνικού crossover.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Nissan Qashqai 2021

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το νέο Nissan Qashqai είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη γενιά του, προσφέροντας περισσότερους χώρους για διαστάσεις και αποσκευές. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι το διαμέρισμα αποσκευών ξεκινά από τα 436 λίτρα και φτάνει με την αναδίπλωση της πίσω σειράς καθισμάτων τα 1.447 λίτρα.

Στη βάση της γκάμας του αυτοκινήτου τοποθετείται το ήπια υβριδικό σύνολο των 1.332 κ.εκ., το οποίο προσφέρεται σε διαμορφώσεις των 140 και 158 ίππων. Ξεχωριστή θέση στην γκάμα του νέου Nissan Qashqai θα έχει η έκδοση e power, την κίνηση της οποίας αναλαμβάνει ένας ηλεκτροκινητήρας 187 ίππων, την ίδια στιγμή που ο θερμικός κινητήρας θα έχει τον ρόλο γεννήτριας, παράγοντας την απαιτούμενη ηλεκτρική ενέργεια με την οποίο θα τροφοδοτείται το ηλεκτρικό μοτέρ.

Διαβάστε επίσης

Το νέο Nissan Qashqai απέναντι στο προηγούμενο

Αυτές είναι οι τιμές του νέου Nissan Qashqai στην Ελλάδα


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ