Πώς να πλύνεις ένα αυτοκίνητο αξίας 4 εκατομμυρίων ευρώ (Video)

Pagani Huayra wash

Το πλύσιμο του αυτοκινήτου ήταν ανέκαθεν για κάποιους μια στιγμή προσωπικής αυτοκινητικής «ιεροτελεστίας», αλλά σε μια Pagani Huayra Roadster ανάγεται σε μια μορφή τέχνης.

Η φήμη του κέντρου καθαρισμού και φροντίδας ακριβών και σπάνιων αυτοκινήτων Esoteric στο κεντρικό Ohio έχει από καιρό ξεπεράσει τα σύνορα της Πολιτείας αυτής των ΗΠΑ, αλλά ακόμα και οι εργαζόμενοί του δεν περίμεναν να δουν μια Pagani Huayra Roadster, κόστους 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων, να κυλά αργά προς την είσοδο του πλυντηρίου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή η Huayra, άλλωστε, ήταν ένα από τα μόλις 100 αντίτυπα που κατασκευάστηκαν και βρίσκονται διάσπαρτα στον πλανήτη - και τώρα εμφανίστηκε σε εκείνη τη γωνιά της γης. Με το μπάσο ήχο των 754 ίππων της που παράγονται από τον εξάλιτρο V12 κινητήρα της, με τα 1.000 Nm της ροπής της που είναι έτοιμα να εξαπολυθούν στους πίσω τροχούς από το σύστημα μετάδοσης της Xtrac.

Ο ιδιοκτήτης της Pagani τους ζήτησε ένα λεπτομερές πλύσιμο και την επικάλυψη των επιφανειών του ιταλικού του supercar με ένα ειδικό film που προστατεύει το χρώμα. Τότε, η Esoteric σκέφτηκε να μοιραστεί την εμπειρία με όλους όσους θεωρούν «ιεροτελεστία» το πλύσιμο του αυτοκινήτου τους, απεικονίζοντάς την σε ένα λεπτομερές και ποιοτικό video - και μάλιστα χωρίς να διακόπτει με οποιοδήποτε σχόλιο ή μουσική τους ήχους της όλης διαδικασίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο video, διάρκειας 12 λεπτών, απεικονίζεται με λεπτομέρεια ο καθαρισμός των τροχών, η χημική απολύμανση, το πλύσιμο στο χέρι και το στέγνωμα του ιταλικού supercar - ώσπου στο τέλος οι ήχοι της όλης διαδικασίας πλημμυρίζονται από τον βρυχηθμό του V12.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ