Νέες εκπτώσεις Mazda: Έως 2.000 ευρώ για τα δημοφιλέστερα μοντέλα

Mazda 2

Η Mazda προσφέρει τα περισσότερα από τα μοντέλα της με σημαντικό όφελος, καθιστώντας ακόμα πιο εύκολη την απόκτησή τους.

Θέλοντας να καταστήσει ακόμα πιο εύκολη και συμφέρουσα την απόκτηση ενός μοντέλου της, η Mazda προχώρησε σε ανακοίνωση νέων προωθητικών ενεργειών που προσφέρουν σημαντικό όφελος για τον καταναλωτή.

Στο προωθητικό πρόγραμμα εντάσσονται τα περισσότερα μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας που διατίθενται στη χώρα μας, με το όφελος να φτάνει έως και τις 2.000 ευρώ.

Mazda2

Mazda 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πλήρως υβριδική εκδοχή των 116 PS του Mazda2 που κινείται από έναν θερμικό 3κύλινδρο κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων, μία μπαταρία 4,3 kWh και ένα ηλεκτρομοτέρ 80 ίππων προσφέρεται με εκπτώσεις που ξεκινούν από τα 573 ευρώ (έκδοση Pure) και φτάνουν τα 1.000 ευρώ, στις κορυφαίες εξοπλιστικές εκδόσεις.

Mazda 2

Αναφορικά με το ήπια υβριδικό Mazda 2, όλες οι εκδόσεις με τον e-SkyactivG90 MT των 90 ίππων διατίθενται με όφελος 1.000 ευρώ, εξαιρουμένης της Centre-line όπου η έκπτωση ανέρχεται σε 606 ευρώ. Η τιμή του μοντέλου μετά την έκπτωση είναι από 16.590 ευρώ.

Mazda CX-30

Mazda CX-30
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για όλα τα αυτοκίνητα Mazda CX-30 ισχύει όφελος 1.000 ευρώ, ενώ εναλλακτικά προσφέρεται επιδοτούμενο επιτόκιο 4,9%. Σε αυτή την περίπτωση η προκαταβολή είναι από 30%, η διάρκεια χρηματοδότησης είναι έως και 60 μήνες, και οι μηνιαίες δόσεις είναι σταθερές. Το πρόγραμμα προσφέρεται σε συνεργασία με την Santander Consumer Finance και είναι επιδοτούμενο από την Mazda Autoone.

Mazda CX-5

Mazda CX-5

Στο μεσαίο SUV της Mazda προσφέρεται όφελος 1.000 ευρώ πλην της εισαγωγικής έκδοσης, όπου η έκπτωση ανέρχεται σε 578 ευρώ και η τιμή της μειώνεται στα 28.800 ευρώ.

Mazda CX-60 PHEV και Diesel

Ακόμα πιο προνομιούχοι είναι όσοι επιλέξουν τη ναυαρχίδα της γκάμας, CX-60, στις εκδόσεις Plug-in hybrid και diesel, μιας και ισχύει το πρόγραμμα ECO DEAL που προσφέρει τις εξής επιλογές:

- Προνομιακό επιτόκιο 3,9%
ή
- Αναβάθμιση εξοπλισμού αξίας 2,000€ με ΦΠΑ
- Επιδότηση ανταλλαγής αξίας 2,000€ με ΦΠΑ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξεκινώντας με την επιδότηση ανταλλαγής του παλιού αυτοκινήτου αυτή ανέρχεται σε 2.000 ευρώ. Σημειώνεται ότι η άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου θα πρέπει να είναι στο όνομα του ενδιαφερόμενου.

Mazda CX-60

Εναλλακτικά, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει την αναβάθμιση εξοπλισμού και να επωφεληθεί το ποσό των 2.000 ευρώ. Έτσι λοιπόν, αντί για την έκδοση Prime Line μπορεί να επιλέξει την Exclusive Line χωρίς επιβάρυνση, ή αντί για την Exclusive Line να επιλέξει Homura ή αντί για τη Homura την Takumi. Εναλλακτικά, τέλος, προσφέρεται το προνομιακό επιτόκιο 3,9%, με προκαταβολή από 30%, διάρκεια χρηματοδότησης έως 60 μήνες και μηνιαίες σταθερές δόσεις.

Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για τα μοντέλα της Mazda

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ