Triumph Tiger Sport 660: H καλύτερη sport adventure μοτοσυκλέτα στην αγορά

Triumph Tiger Sport 660 με όφελος 1.000 ευρώ

Η Triumph Tiger Sport 660, η best seller sport adventure μοτοσικλέτα των Βρετανών, γίνεται ακόμη πιο ελκυστική χάρη στα δωρεάν αξεσουάρ αξίας 1.000 ευρώ που συνοδεύουν την αγορά της.

Ολοκληρωμένος χαρακτήρας, χρηστικότητα στην καθημερινή κίνηση αλλά και φιλικότητα κάτω από όλες τις συνθήκες, είναι τα τρία από τα σημαντικότερα στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα της Tiger Sport 660, της μικρότερης σε κυβισμό Tiger που μπορεί να αποκτήσει κανείς.

Η μοναδική με τρικύλινδρο κινητήρα

Η sport adventure της βρετανικής εταιρείας είναι η μοναδική μοτοσικλέτα της κατηγορίας της που φέρει τρικύλινδρο κινητήρα 660 κ.εκ. με κορυφαία για τον κυβισμό του απόδοση που φτάνει στους 81 ίππους και τα 64 Nm στις 10.250 και 6.250 σ.α.λ. αντίστοιχα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ισχυρό μοτέρ με τον σήμα κατατεθέν ήχο είναι μόνο ένα από τα ατού της Tiger Sport 660 που παρουσιάζεται προσεγμένη σε κάθε της λεπτομέρεια κάτι που φαίνεται και από τα πλούσια επίπεδα εξοπλισμού για την κατηγορία αλλά και τα υψηλών προδιαγραφών περιφερειακά της.

Σπορ συμπεριφορά και άνεση κάθε μέρα

Το ισχυρό σύστημα πέδησης αποτελείται από εμπρός δίσκους διαμέτρου 310 χλστ. που συνεργάζονται με διπίστονες δαγκάνες της Nissin με τον πίσω δίσκο να έχει διάμετρο στα 255 χλστ. και να συνδυάζεται με δαγκάνα μονού εμβόλου.

Παράλληλα, υψηλά επίπεδα άνεσης και εξαιρετική ποιότητα κύλισης εξασφαλίζουν οι αναρτήσεις της μοτοσικλέτας των Βρετανών με το ανεστραμμένο πιρούνι με καλάμια διαμέτρου 41 χλστ., αλλά και το ρυθμιζόμενο αμορτισέρ να προέρχονται από την Showa.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι διαδρομές των τροχών και στα δύο άκρα φτάνουν στα 150 χλστ. και προσφέρουν ιδανικές αποσβέσεις σε κακοτράχαλους δρόμους αλλά και όταν ο αναβάτης εκμεταλλεύεται την σπορ συμπεριφορά της Tiger Sport για να κινηθεί διασκεδαστικά και με ασφάλεια σε μια ορεινή διαδρομή γεμάτη στροφές.

Την «υπογραφή» του στη συμπεριφορά έρχεται να βάλει το στιβαρό πλαίσιο με τα σπορ χαρακτηριστικά με το μεταξόνιο να βρίσκεται στα 1.418 χλστ. συνδυάζοντας τη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες με την ευελιξία.

Δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες για την Triumph Tiger Sport 660

Με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό

Η Triumph έδωσε μεγάλη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια της Tiger Sport 660 και φρόντισε να την εξοπλίσει με στοιχεία που βλέπουμε συνήθως σε μοτοσικλέτες μεγαλύτερου κυβισμού.

Η ποιοτική ζελατίνα είναι ψηλή και προστατεύει σωστά τον αναβάτη από τον αέρα, ενώ οι καθρέπτες είναι σπορ σχεδίασης. Όλα τα φωτιστικά σώματα της μοτοσικλέτας της βρετανικής εταιρείας είναι LED με τους ισχυρούς εμπρός προβολείς να φωτίζουν σωστά τον δρόμο σε κάθε συνθήκης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέρος του στάνταρ εξοπλισμού της Tiger Sport 660 είναι ο προηγμένος πίνακας πληροφοριών με την έγχρωμη TFT οθόνη που κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή της στην κατηγορία. Ο πίνακας προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης με smarthphone, απεικόνιση πλοήγησης «στροφή-στροφή», ενώ ο hi-tech χαρακτήρας του φαίνεται από το γεγονός ότι δίνει τη δυνατότητα στην αναβάτη να χειρίζεται, μέσω των χειριστηρίων της Tiger Sport 660 action camera GoPro.

Στον στάνταρ εξοπλισμό ανήκουν επίσης τα προγράμματα οδήγησης Road και Rain, τα οποία επηρεάζουν την απόκριση του κινητήρα σύμφωνα με τις επιθυμίες του αναβάτη αλλά και τον τρόπο λειτουργίας του traction control, το οποίο αποτελεί επίσης μέρος του βασικού εξοπλισμού της μοτοσικλέτας.

Δύο δωρεάν πακέτα, πιο πλούσιος εξοπλισμός

Η Triumph Tiger Sport 660 είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά με τιμή εκκίνησης τα 9.990 ευρώ, με την αντιπροσωπεία να συνοδεύει την αγορά της από δύο δωρεάν πακέτα εξοπλισμού -ή το ένα ή το άλλο. Τα εν λόγω πακέτα αξίας 1.000 ευρώ έκαστο ολοκληρώνουν ακόμη περισσότερο τον χαρακτήρα της μοτοσικλέτας των Βρετανών και την φέρνουν ακόμη πιο κοντά στις ανάγκες του αναβάτη της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προορισμένο να κάνει πιο άνετη την καθημερινότητα, το πρώτο δωρεάν πακέτο της Triumph ονομάζεται «Commute Pack» και προσθέτει στον πλούσιο εξοπλισμό της Tiger Sport 660 προστατευτικά πλαισίου, κεντρική βαλίτσα για 2 κράνη, βάση βαλίτσας, σχάρα αλλά μαξιλαράκι βαλίτσας που βελτιώνει περαιτέρω την προσφερόμενη άνεση. Παράλληλα, το καπάκι βαλίτσας είναι στο ίδιο χρώμα με την μοτοσικλέτα.

Το δεύτερο δωρεάν πακέτο για την μοτοσικλέτα των Βρετανών ονομάζεται «Protect Pack» και αποτελείται από χούφτες, προστατευτικά πλαισίου, συναγερμό Protect+, κιτ τοποθέτησης συναγερμού και tank pad.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα αξεσουάρ και για τα δύο δωρεάν πακέτα που συνοδεύουν την αγορά της μοτοσικλέτας προέρχονται από τον κατάλογο των γνωστών αξεσουάρ της Triumph για την Tiger Sport 660, ενώ το κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό μοτοσικλετών.

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για το μοντέλο εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ