Νέο πρόγραμμα myFord με επιτόκιο από 2,99%

Ford Kuga PHEV 1

Το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης myFord κάνει εύκολη την απόκτηση του μοντέλου που επιθυμείτε με χαμηλό επιτόκιο, το οποίο ξεκινά από το 2,99%.

Σε μια δύσκολη περίοδο, η Ford κάνει εύκολη την απόκτηση καινούργιου αυτοκινήτου προσφέροντας στους ενδιαφερόμενους προνόμια και δυνατότητες αποπληρωμής που προσαρμόζονται στα μέτρα τους μέσω του χρηματοδοτικού my Ford από τη Ford Finance.

Το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ανοίγει έναν κόσμο προνομίων που καθιστά ιδιαίτερα συμφέρουσα την αγορά ενός Ford και σήμερα. Ανάμεσα σε αυτά τα προνόμια είναι το χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς, η προστασία τιμής και η μεγαλύτερη εγγύηση μηχανικών μερών μεταξύ όλων των εταιρειών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι, μπορείτε να κάνετε δικό σας ένα Ford Fiesta, Puma, Focus και Kuga πιο εύκολα από ποτέ, με το χρηματοδοτικό να αφορά επίσης την αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E αλλά και το μεγάλο plug-in υβριδικό SUV Explorer.

Με σταθερό και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επιτόκιο που ξεκινά από το 2,99% (+0,6% εισφορά), το πρόγραμμα χρηματοδότησης της Ford εξασφαλίζει σταθερές δόσεις και ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής από 12 έως 60 μήνες, με την προκαταβολή να ανέρχεται στο 45%.

Τα προνόμια του χρηματοδοτικού της Ford συνεχίζονται για όλα τα μοντέλα της, τα οποία καλύπτονται από 5ετή εγγύηση Ford Protect, ενώ για το PHEV Explorer ισχύει δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση που ανεβαίνει στα 8 χρόνια ή 160.000 χλμ για την καλή λειτουργία της μπαταρίας του.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ