Η ασφάλεια αυτοκινήτου που αλλάζει τα δεδομένα -Πώς πληρώνεις σε δόσεις, χωρίς δάνειο και πιστωτική

κίνηση στους δρόμους

Ένα ευέλικτο πρόγραμμα, μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα, κάνει ακόμη και την πλήρη ασφάλιση του αυτοκινήτου πιο εύκολη και προσιτή από ποτέ.

Η ασφάλιση του αυτοκινήτου αποτελεί έναν ακόμη οικονομικό «πονοκέφαλο» για τους οδηγούς της ελληνικής επικράτειας καθώς δεν είναι μόνο απαραίτητη αλλά και υποχρεωτική για να μπορεί κάποιος να κινείται νόμιμα σε δημόσιο δρόμο.

Τα τελευταία χρόνια την εμφάνισή τους έχουν κάνει στην αγορά νέοι τρόποι για να ασφαλίσει κανείς το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί, οι οποίοι, σε σχέση με το παρελθόν, προσφέρουν διευκολύνσεις αναφορικά με την αποπληρωμή του ασφαλιστικού συμβολαίου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, ο ανταγωνισμός ευτυχώς βελτιώνει το είδος και το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα στην Ελλάδα αναφορικά με την ασφάλιση του αυτοκινήτου είναι το πρωτοποριακό πρόγραμμα FlexiPay που προσφέρεται αποκλειστικά από την Hellas Direct.

Το FlexiPay είναι ο πιο ελκυστικός μέχρι στιγμής τρόπος για να πληρώνει ένας οδηγός το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του αυτοκινήτου καθώς συνδυάζει οφέλη που ήταν μέχρι πρότινος ασυμβίβαστα.

Συγκεκριμένα, αξιοποιώντας το FlexiPay της Hellas Direct, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να συνδυάσει το οικονομικό όφελος του ετήσιου συμβολαίου, που μπορεί να φτάσει έως και το 40%, και την ευελιξία αποπληρωμής του σε δόσεις χωρίς να χρειάζεται πιστωτική κάρτα ή δάνειο από τράπεζα.

Το FlexiPay της Hellas Direct είναι μοναδικό γιατί το μόνο που θα χρειαστεί κανείς κατά την επιλογή του ασφαλιστήριου συμβολαίου που καλύπτει τις δικές του ανάγκες είναι η χρεωστική κάρτα του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ασφαλιστική δίνει τη δυνατότητα αποπληρωμής του ετήσιου συμβολαίου με πάγια εντολή, με 12 ξεχωριστά επί της ουσίας συμβόλαια, και την ανανέωση να γίνεται αυτόματα κάθε μήνα και με τη συμφωνημένη εξαρχής τιμή.

Καμία επιβάρυνση δεν υπάρχει για τον ασφαλιζόμενο ούτε στην περίπτωση που δεν επιθυμεί να συνεχίσει να εκτελείται η πάγια εντολή έως και το τέλος του ετήσιου συμβολαίου και προχωρήσει στην ακύρωσή του.

Με το FlexiPay ο οδηγός διατηρεί τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης ασφάλισης του αυτοκινήτου στα χέρια του, γνωρίζοντας από πριν τι θα πληρώσει κάθε μήνα χωρίς να επιβαρύνει την πιστωτική του και χωρίς να χρειάζεται δάνειο. Μόνο με τη χρεωστική του.

Με αυτόν τον νέο τρόπο, η Hellas Direct δίνει επίσης τη δυνατότητα σε κάθε οδηγό να αποκτήσει πιο εύκολα καλύψεις και προνόμια στην ασφάλιση του αυτοκινήτου του, πέρα από τη βασική που απαιτείται από τον νόμο, χάρη στις δόσεις που κάνουν απείρως πιο εύκολη την αποπληρωμή του συμβολαίου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι μπορεί κανείς να αποκτήσει ακόμη και πλήρη κάλυψη για το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί καθημερινά και να απολαύσει την ηρεμία μυαλού, ακόμη και σε μια δύσκολη στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να καταβάλλει ολόκληρο το ποσό εφάπαξ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ