Ford Mustang Mach-E: Ετοιμοπαράδοτη και με μηνιαίο μίσθωμα 359 ευρώ

Ford Mustang Mach-E

Η Ford Mustang Mach-E προσφέρει μια ανεπανάληπτη οδηγική εμπειρία και με τον πληρέστατο χαρακτήρα της έρχεται να καλύψει απόλυτα όλες σου τις ανάγκες.

Το SUV ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Ford δε θυσίασε τίποτα στο βωμό της οδηγικής απόλαυσης, με την Mustang Mach-E να εκμεταλλεύεται την ηλεκτρική της τεχνολογία προς όφελός της. Με εντυπωσιακή εμφάνιση, κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού και premium χαρακτήρα, η Mustang Mach-E έχει όλα όσα χρειάζεσαι από ένα σύγχρονο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, συνδυάζοντας ιδανικά τις δυναμικές επιδόσεις με τη μεγάλη αυτονομία.  Όλα αυτά συντελούν στη διαμόρφωση μιας αξέχαστης οδηγικής εμπειρίας, από αυτές που μας συνηθίζει άλλωστε η Ford μέσω των μοντέλων της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ford Mustang Mach-E

Ξέρει να επιβάλλεται

Με εντυπωσιακές γραμμές αμαξώματος και αναλογίες που ενισχύουν τον πληθωρικό της χαρακτήρα, η Mustang Mach-E είναι αδύνατο να περάσει απαρατήρητη. Από τις απλές τις εκδόσεις μέχρι και την κορυφαία έκδοση GT που διαθέτει τα δικά της ξεχωριστά χαρακτηριστικά, κάθε Mach-E αποτελεί ένα εντυπωσιακό δείγμα κομψότητας και δυναμισμού διατηρώντας παράλληλα και τις σχεδιαστικές επιρροές των μοντέλων του παρελθόντος.

Ford Mustang Mach-E
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εντυπωσιακή εικόνα της Mustang Mach-E συνεχίζεται και στο εσωτερικό της, εκεί όπου δένουν αρμονικά τα high-tech στοιχεία με την απλότητα και την εξαίρετη ποιότητα κατασκευής. Μέσω της οθόνης των 15,5” του φιλικού στη χρήση και λειτουργικού συστήματος infotainment SYNC 4Α, ο χειριστής μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία του αυτοκινήτου όσο το οδηγεί. Αλλά ακόμη κι αν δεν βρίσκεται μέσα στο φιλόξενο εσωτερικό της Mach-E, μπορεί να χειριστεί ορισμένα στοιχεία του αυτοκινήτου ή να προγραμματίσει τις διαδρομές του, αλλά και να ελέγχει την κατάστασή του, μέσω της εφαρμογής FordPass.

Εκμεταλλευόμενη τις διαστάσεις της και το επίπεδο δάπεδο στο οποίο βρίσκουν θέση οι μπαταρίες, η Mach-E διαθέτει επιπλέον μεγάλους χώρους για τους έως και 5 επιβάτες της, επιτρέποντάς τους να ταξιδεύουν με άνεση και με ασφάλεια. Για αυτά φροντίζουν με τη σειρά τους και όλα τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης αλλά και ο εξοπλισμός άνεσης που χαρίζει απλόχερα η Mach-E σε όλες τις εκδόσεις της.

Μέχρι 487 ίππους και αυτονομία έως 610 χλμ.

Ford Mustang Mach-E
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πλούσια γκάμα της Mustang Mach-E περιλαμβάνει συνολικά 5 εκδόσεις οι οποίες είναι σε θέση να προσφέρουν μεγάλη ευχαρίστηση στην οδήγηση, κάτι που μοιάζει να είναι ως ο απαράβατος κανόνας για κάθε μοντέλο της Ford.

Οι «βασικές» εκδόσεις της Μach-E είναι διαθέσιμες τόσο με μετάδοση της κίνησης πίσω (RWD) όσο και τετρακίνηση (AWD) και εφοδιάζονται αμφότερες με ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 269 ίππων και μπαταρία χωρητικότητας 75,7 kWh. Πισωκίνητη είναι και η έκδοση με τη μεγαλύτερη μπαταρία των 98,8 kWh με την ισχύ της να φτάνει τους 294 ίππους, ενώ η ίδια μπαταρία εφοδιάζει και την τετρακίνητη έκδοση των 351 ίππων αλλά και την κορυφαία έκδοση στην γκάμα της Mach-E, που είναι η GT των 487 ίππων.

Ford Mustang Mach-E

Ανάλογα με την έκδοση, η Mustang Mach-E προσφέρει έως και 610 χλμ. αυτονομίας (κατά WLTP), ενώ για τη φόρτισή της χωρητικότητας των μπαταριών της από το 10% έως το 80%, χρειάζεται από 45 λεπτά έως και 8 ώρες. Σημειώστε δε, πως οι μπαταρίες της Ford Mustang Mach-E, καθώς επίσης και όλα τα ηλεκτρολογικά συστήματα υψηλής τάσης που διαθέτει, θωρακίζονται με εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect διάρκειας 8 ετών ή 160.000 χλμ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα με προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης

Η Ford Mustang Mach-E είναι ετοιμοπαράδοτη για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων και προσφέρεται με μηνιαίο μίσθωμα 359 ευρώ μέσω του Ford Lease ή με το πρόγραμμα Ford Value, με επιτόκιο 0,9% (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975). Καλύπτεται επίσης με το πακέτο παροχών Ford Protect Electric που προσφέρει 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect ή 160.000 χλμ, 8 χρόνια συντήρηση και 4 χρόνια σέρβις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ