Απόσυρση τώρα από την Citroen – Για ποια μοντέλα ισχύει;

Citroen C5 Aircross

Το νέο πρόγραμμα απόσυρσης εμπλουτίζει τις προωθητικές ενέργειες της γαλλικής εταιρείας και προσφέρει σημαντικά οφέλη.

Πιστή στις αρχές της για παροχή υπηρεσιών που καθιστούν εύκολη την απόκτηση και τη χρήση ενός νέου αυτοκινήτου, η Citroen δημιούργησε ένα μοναδικό πρόγραμμα απόσυρσης που αφορά τρία δημοφιλή της μοντέλα.

Η γαλλική εταιρεία καλεί τους υποψήφιους αγοραστές να επισκεφθούν μία έκθεσή της, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να ανταλλάξουν ή να αποσύρουν το παλιό τους αυτοκίνητο στην καλύτερη τιμή της αγοράς και να επιλέξουν μέσα από την πλήρη γκάμα μοντέλων της, το δικό τους, ολοκαίνουργιο Citroen, δίνοντας έτσι αξία στο παλιό τους αυτοκίνητο, με σύντομο χρόνο παράδοσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Citroen C3

Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν είτε online είτε στις Εκθέσεις Citroen σε όλη την Ελλάδα, να προγραμματίσουν test drive και να κλείσουν το δικό τους νέο αυτοκίνητο.

Το πρόγραμμα ισχύει για τα επιβατικά μοντέλα της Citroen με τους προηγμένους κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, καθώς και στα Plug-in Hybrid. Στο πρόγραμμα απόσυρσης συμμετέχουν τα δημοφιλή SUV της Citroen, το C3 Aircross και το νέο C5 Aircross, το C4 C-Cross, αλλά και το best seller της μάρκας, C3. Όλα τα μοντέλα της Citroen συνοδεύονται από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Citroen C3 Aircross
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, η Citroen έχει τη δυνατότητα να προσφέρει άμεσο χρόνο παράδοσης, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό στο σημερινό περιβάλλον, όπου οι διαρκείς ανατιμήσεις και η περιορισμένη διαθεσιμότητα λόγω της αρρυθμίας στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, οπότε είναι μία μοναδική ευκαιρία να επιλέξετε το δικό σας ολοκαίνουργιο Citroen. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroen ή την επίσημη ιστοσελίδα της Citroen, www.citroen.gr. - πατήστε εδώ.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ