Με αυτό το κόλπο μπορείς να κάνεις το αυτοκίνητό σου σαν καινούργιο με μόνο 1 ευρώ

λευκό ξίδι καθαρισμός

Με ένα προϊόν που βρίσκεται σε κάθε σπίτι και δεν κοστίζει πάνω από ένα ευρώ μπορούμε να απομακρύνουμε τη βρωμιά από το αυτοκίνητό μας.

Ως γνωστόν η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά, κάτι το οποίο δεν ισχύει αποκλειστικά για τους χώρους που διαμένουμε και εργαζόμαστε, αλλά γι' αυτούς που περνάμε αρκετό χρόνο κατά την καθημερινότητά μας.

Ένας από αυτούς τους χώρους είναι η καμπίνα του αυτοκινήτου μας, το οποίο χρησιμοποιούμε καθημερινά για να πάμε στη δουλειά μας, τα παιδιά μας στο σχολείο, για ψώνια κ.ο.κ.

Ένα καθαρό, λοιπόν, εσωτερικό δεν είναι μόνο ευεργετικό για την ψυχολογία μας, αλλά, επίσης, διασφαλίζει ότι δεν είμαστε εκτεθειμένοι σε επιβλαβή μικρόβια που συνιστούν απειλή για την υγεία μας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
λευκό ξίδι καθαρισμός

Για τον καθαρισμό της καμπίνας, φυσικά, υπάρχουν ειδικά προϊόντα, όπως και εξειδικευμένοι επαγγελματίες που αποτελούν «εγγύηση» για την απομάκρυνση της βρωμιάς. Υφίστανται, ωστόσο, και κάποιες αυτοσχέδιες λύσεις που θα μας επιτρέψουν να εξοικονομήσουμε χρήματα.

Ένα από τα προϊόντα που καταπολεμούν τη βρωμιά στην καμπίνα του αυτοκινήτου είναι και το λευκό ξίδι, το οποίο μπορεί να βρει κανείς εύκολα σε τιμές που δεν υπερβαίνουν το 1 ευρώ.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να προμηθευτούμε ένα άδειο μπουκαλάκι σπρέι και να γεμίσουμε το μισό με νερό και το υπόλοιπο με λευκό ξίδι (αναλογία 50/50). Αφού δημιουργήσουμε το μείγμα μας, ψεκάζουμε τα καθίσματα, το ταμπλό, το εσωτερικό των θυρών κ.ο.κ. Αφού περιμένουμε λίγα δευτερόλεπτα προκειμένου να δράσει το ξίδι, το αφαιρούμε με ένα στεγνό ύφασμα.

λευκό ξίδι καθαρισμός
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα καθίσματα ή σε σημεία που υπάρχουν επίμονοι λεκέδες, μπορούμε να υγράνουμε λίγο περισσότερο την επιφάνεια και να την τρίψουμε με ένα πινέλο που δεν είναι ιδιαίτερα σκληρό. Μπορεί να μας βοηθήσει, επίσης, μια βούρτσα νυχιών ή μια βούρτσα παπουτσιών. Αφού τρίψουμε τον λεκέ, αφαιρούμε ξανά τα υπολείμματα με ένα καθαρό πανί.

Το λευκό ξίδι θα φροντίσει για τον καθαρισμό των επιφανειών του αυτοκινήτου μας, ενώ δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την έντονη οσμή του, μιας και αυτή θα διαρκέσει μόλις λίγα λεπτά.

Υπενθυμίζεται ότι το ξίδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τον καθαρισμό της εξάτμισης του αυτοκινήτου μας, μιας και αφαιρεί αποτελεσματικά τη βρωμιά, χωρίς να καταστρέφει το μέταλλο του σωλήνα. -Διαβάστε περισσότερα εδώ.

εξάτμιση αυτοκινήτου

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ