Με τι θα κυκλοφορεί ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Μίλτος Τεντόγλου;

Μίλτος Τεντόγλου

Τη συνεργασία της με τον Χρυσό Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή στο άλμα εις μήκος, Μίλτο Τεντόγλου, ανακοίνωσε η KOSMORIDE.

Οι δύο πλευρές συμπράττουν στη διαμόρφωση της νέας και πολύ ενδιαφέρουσας μορφής αστικής μετακίνησης. H KOSMORIDE, η καινοτόμος επιχειρηματική δραστηριότητα της Kosmocar στον χώρο των ηλεκτρικών ποδηλάτων, θα υποστηρίζει τον Έλληνα αθλητή στις καθημερινές μετακινήσεις του αλλά και στην προετοιμασία του για τους μελλοντικούς του αγώνες.

Ο Μίλτος Τεντόγλου δήλωσε σχετικά: «Στην KOSMORIDE δεν βρίσκω απλά έναν υποστηρικτή αλλά έναν οργανισμό που προάγει την “πράσινη εναλλακτική μετακίνηση” μέσω των e-bikes. Με τα ηλεκτρικά ποδήλατα η μετακίνηση δεν γίνεται μόνο απολαυστική αλλά συμβάλει εμπράκτως στην υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μίλτος Τεντόγλου

Ο Ανδρέας Χαλμπές, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing KOSMORIDE δήλωσε: «Οι κορυφαίες επιδόσεις του Μίλτου Τεντόγλου συνδυάζονται και με έναν εξαιρετικό χαρακτήρα, που αποδίδει πάντα αξία και σεβασμό στους αντιπάλους του και μιλάει με τις επιτυχίες και τις κορυφαίες επιδόσεις του. Η προσωπικότητα του Μίλτου ώθησε την KOSMORIDE - που έχει στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της τον άνθρωπο και το περιβάλλον - να προχωρήσουν στη συμφωνία συνεργασίας με το κορυφαίο Έλληνα αθλητή».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H εν λόγω εταιρεία που αποτελεί το μεγαλύτερο Δίκτυο καταστημάτων πώλησης ηλεκτρικών ποδηλάτων στην Ελλάδα, έχει εγκαινιάσει μια νέα, πράσινη εποχή με ηλεκτρικά ποδήλατα που προάγει την υγεία και την ευεξία, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει σημαντικά τόσο στη μείωση τόσο της ατμοσφαιρικής ρύπανσης όσο και της κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ