Το Mokumono Polder είναι πρακτικό και ασταμάτητο

Mokumono Polder

Η Ολλανδία φημίζεται για πολλά, ένα από αυτά είναι και η λατρεία για τα ποδήλατα. Συμβατικά αλλά και ηλεκτρικά.

Οι δρόμοι της είναι γεμάτοι από αυτά και τώρα πια, που τα e-bikes ανεβάζουν σταθερά τις πωλήσεις τους, η ευρωπαϊκή χώρα «γεννά» και πολλά, επιτυχημένα brands. Ένα από αυτά είναι η Mokumono.

Το νέο της δημιούργημα είναι το Polder, ένα στιβαρό e-bike που υπόσχεται εμβέλεια 120 χιλιομέτρων ανά φόρτιση! Ο ηλεκτροκινητήρας του έχει 35 Nm ροπής, εξασφαλίζει ταχύτητα 25 χιλιομέτρων την ώρα και η «κρυμμένη» μπαταρία 360 Wh προσφέρει 80 χιλιόμετρα. Αν επιλέξεις τη μεγαλύτερη, των 540 Wh, τότε έχεις και το bonus των 40 χιλιομέτρων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν υπάρχουν ταχύτητες, μόνο torque sensor, σε ένα σύνολο το οποίο η Mokumono χαρακτηρίζει ως πρακτικό, άνετο, αξιόπιστο και για όσους λατρεύουν το ποδήλατο. Με μινιμάλ σχέδιο, μοντέρνο και ελκυστικό παρά τον ογκώδη σκελετό, που όμως είναι από αλουμίνιο, πράγμα που περιορίζει το συνολικό βάρος στα 20 κιλά.

Οι τροχοί είναι 28 ιντσών και έχουν αμφότεροι φτερό, αντί για αλυσίδα έχουμε carbon belt drive της Gates, τα φρένα είναι υδραυλικά, το φως είναι ενσωματωμένο στο πλαίσιο και όλα τα καλώδια είναι αθέατα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχει και σχετικό app, μάλιστα η Ολλανδική εταιρεία δεν έχει τοποθετήσει οθόνη στο νέο της e-bike αφού όλα τα απαραίτητα στοιχεία προβάλλονται μέσω της εφαρμογής.

Το Mokumono Polder προσφέρεται σε 40 διαφορετικά χρώματα και είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία έναντι €2,840. Οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν τον Σεπτέμβριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ